Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Corona-maatregelen bij SJC per 13 november 2021

Zaterdag 13 november om 18:00 uur ging de maatregel in, waarop toeschouwers, als gevolg van nieuwe maatregelen van het kabinet, helaas niet meer welkom zijn langs de voetbalvelden. Je kunt dus met recht spreken over een opgelegde “lockdown”. Daarnaast zijn er allerlei andere maatregelen, die als gevolg van het grote aantal coronabesmettingen op de vereniging moeten plaats vinden.
 
Dit gaat voor de vereniging nogal wat betekenen. Het hek gaat DICHT! Met uitzondering voor spelers van de in de competitie ingedeelde teams, hun begeleiding en aangewezen medewerkers van de VV SJC en de bezoekende club.
 
Aantallen toegestane begeleiders op het sportpark
Voor de jeugdteams betekent dit:
Voor bezoekende verenigingen t/m O12 maximaal 4 begeleiders (inclusief teambegeleiding en chauffeurs);
Voor bezoekende verenigingen vanaf O13 maximaal 6 begeleiders (inclusief teambegeleiding en chauffeurs); 
Voor bezoekende verenigingen bij de senioren maximaal 6 begeleiders. 
Controle bij de ingang van het sportcomplex
Bij de ingang van het complex wordt gecontroleerd op het aantal begeleiders per team en wordt aan de bezoekers tegelijkertijd gevraagd naar hun Corona Toegangsbewijs (CTB). Als zij die kunnen/willen tonen ontvangen zij een stempel, waarmee ze ook toegang krijgen tot kantine en kleedkamers. Zonder deze stempel heeft men geen toegang tot kantine, kleedkamers en toiletten.
 
Controle bij de ingang van de kantine
Het betreden van de kantine betekent overigens, dat je gecontroleerd wordt op een geldige CTB door onze vrijwilligers. Deze is bij de ingang van het complex reeds gevraagd. Dus het laten zien van de stempel is voldoende. Deze controle is verplicht.
 
Controle bij de toegang tot de kleedkamers
Ook het betreden van de kleedkamers, die beschikbaar zijn voor omkleden, betekent, dat ook hier controle op een geldige CTB (stempel) plaatsvindt.
De controle bij de kleedkamers vindt plaats door de begeleiding of aanvoerder van de thuisspelende SJC teams. Zij controleren hun eigen team en dat van de tegenstander.
 
Openingstijden kantine
De kantine zal zeer beperkte openingstijden kennen. Dit naast het feit, dat als gevolg van de genomen maatregelen deze na 20:00 uur al zeker niet open mag. De kantine is op de zaterdagochtend gesloten. Op de zaterdagmiddag en zondag is de kantine wel open. In de kantine zijn alleen zitplaatsen, staan is niet toegestaan.
De keukenfunctie zal zich tijdens de openingstijden van de kantine beperken tot de mogelijkheid om een tosti te kunnen kopen.
 
Vrijwilligers gezocht
Je zult begrijpen, dat SJC hiervoor hulp nodig heeft van haar leden. Wil je je club helpen en het voetbal voor de diverse teams door laten gaan, meld je dan alsjeblieft aan bij de bestuursleden van SJC. Je kan ook mailen naar bestuur@vvsjc.nl. 
We hopen dat je enkele uren wilt controleren bij het hek voor de toegangs en CTB-controle.  Deze controle vindt plaats met de corona check scanner app.
 
Bestuur SJC