Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Damesafdeling 50 jaar

DAMESAFDELING SJC 50 JAAR 
 
Inmiddels zijn voetballende vrouwen en meisjes bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandse voetbalwereld en zeker niet bij een vereniging zoals SJC. 50 jaar geleden was dit echter wel anders maar toch werden toen de eerste vrouwen en meisjes lid van de Sint Jeroens Club. 
 
Dit 50-jarig bestaan van de damesafdeling kunnen en willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en daarom willen we dit met alle huidige en oud-leden van de damesafdeling vieren. Op zaterdag 10 september zal dit gaan plaatsvinden, hieronder vindt u het programma: 
 
15:30 Wedstrijdje(s) tussen huidig en oud leden  
17:30 Start barbecue Krijn van der Bent 
20:00 Start feestavond  
 
Hoe de wedstrijd(en) tussen SJC Vrouwen 1 en oud leden eruit gaat zien, hangt af van het aantal inschrijvingen. Het zal laagdrempelig zijn en ieder oud lid kan meedoen, geef je op via damessjc50jaar@vvsjc.nl Schrijf naast je naam en leeftijd ook even tussen welke periode je bij SJC gespeeld hebt.  
 
De kosten voor de barbecue zijn tien euro per persoon inclusief twee drankjes. Dit kan contant betaald worden aan de deur maar graag weten wij van tevoren op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Inschrijven kan daarom tot en met 27 augustus via damessjc50jaar@vvsjc.nl 
 
Wij hopen zoveel mogelijk huidige en oud leden te ontmoeten en er een groot feest van te maken met de gehele vrouwenafdeling op het mooie nieuwe sportcomplex aan de Lageweg!