Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

De verhuizing naar de nieuwbouw gaat beginnen

Volgende week gaat de verhuizing naar de nieuwbouw starten. Het schema voor de verhuizing ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:
 
Paasweekend:
Alleen op zaterdag 16 april worden er bij SJC thuiswedstrijden gespeeld. Daardoor is het mogelijk om van Tweede Paasdag te starten met de verhuizing. Op die dag worden alle voorraden uit de kantine naar de nieuwe kantine verhuisd. Dit gebeurt door een aantal SJC vrijwilligers onder leiding van Dammy Heemskerk.
 
Vanaf dinsdag 19 april gaan met volle kracht verhuizen. De verhuizing bestaat uit een aantal onderdelen:
  • Het verhuizen van spullen van de tijdelijke huisvesting naar de nieuwbouw. Daarbij gaat het om computerapparatuur, reservekleding, trainingsballen, etc..
  • De levering van nieuwe meubilair in de nieuwbouw en het inrichten van alle ruimtes in de nieuwbouw. Maar ook zorgen dat kassa’s in de kantine werken en dat de geluidsinstallatie werkt.
  • Het leeghalen van de noodhuisvesting, zodat vanaf maandag 25 april gestart kan worden met het afvoeren.

De leden en bezoekers zullen volgende week hier overlast van hebben. De tijdelijke kleedkamers zijn niet meer beschikbaar, maar ook de nieuwe kleedkamers zijn nog niet gereed. Dat betekent dat er volgende week geen kleedkamers op het SJC complex beschikbaar zijn. Ook de kantine en commissiekamer zijn de week na de Pasen niet beschikbaar.
 
Donderdag 14 april krijgen alle personen die zich hebben aangemeld om bij het verhuizen te helpen van de verhuiscommissie bericht wat er op de verschillende dagen allemaal gaat gebeuren en waar iedereen wordt ingezet. Dat zal gaan over het zorgen dat het nieuwe meubilair op de juiste plek komt, het slopen van de huidige bar, tot het demonteren van de banken in de huidige kleedkamers.
Nog steeds is overdag alle hulp van harte welkom. Dus kan je helpen stuur dan een email naar verhuiscie@vvsjc.nl.
 
Op vrijdagavond 22 april gaan we in de kantine proefdraaien en krijgen de kantine medewerkers instructie hoe alles in de kantine werkt. Op zaterdag 23 april en zondag 24 april komen er vanuit bestuur en bouwcommissie aanspreekpunten voor de leden en bezoekers. De komende dagen wordt er steeds meer bekend van het gebruik van de nieuwbouw.
 
Bestuur, bouwcommissie en verhuiscommissie SJC