Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Definitief ontwerp inrichting kantine

Definitief ontwerp interieur nieuwbouw gereed.
 
Deze week een heugelijke mededeling van de bouwcommissie. Het definitief ontwerp van de inrichting van het verenigingsgebouw is gereed. Hulde hiervoor aan Chris Hiep, bestuurslid nieuwbouw van SJC, maar in zijn dagelijks werk (interieur-)architect.
De afgelopen maanden is Chris met de bouwcommissie, de kantinecommissie en de besturen van de Supportersclub en Club van 100 intensief bezig geweest met de inrichting van ons gebouw.
Daarbij zijn eerste schetsen gemaakt van de indeling. SJC krijgt een grote kantine, en om deze goed te kunnen inrichten is de kantine in een aantal zone’s verdeeld  Op onderstaande afbeelding van het definitieve ontwerp is dit te zien.Op de afbeelding is de middenzone van de kantine te zien, met de bar. De indeling van deze bar is afgestemd met de indeling van de kantine. Hier is een aantal keren met de kantinecommissie overlegd. Zelfs is deze bar in de noodhuisvesting op ware grootte weergegeven om een idee te krijgen van de omvang. Rechts van de bar in de achterwand is de uitgifte van de snacks te zien. Links van de bar komt een koffienis. Daar komen twee koffiemachines te staan waar een koffie assortiment beschikbaar is. Deze machines zijn zelfbediening.
De middenzone wordt ingericht met 12 normale vierkante kantine tafels. 6 Verhoogde, aanrechthoogte, vierkante kantinetafels, zijn gepositioneerd langs de looproute bij de bar. En een 6 tal lage kantinetafels staan bij de loungebanken. Deze banken zijn gekoppeld aan verrijdbare scheidingselementen. Deze elementen zorgen voor de zonering van de ruimte.
Links van de middenzone is er een zone gecreëerd die benut kan worden voor de jeugdleden en waar overdag ook een kinderopvang gebruik van gaat maken. In deze zone is onder andere een plek gesitueerd voor spelelementen als een tafelvoetbal en dartbords.
Rechts van de middenzone, aan de tribunekant, staan twee grote, zgn. teamtafels. Deze tafels zijn op aanrechthoogte en er kunnen zo’n 14 krukken omheen staan.
Naast de inrichting van de kantine is ook de inrichting van de commissiekamer, de twee spreekkamers, de sponsorruimte en bestuurskamer bekend.

SJC mag heel blij zijn dat de Club van 100 en de Supportersclub deze inrichting mede financieren. Zonder hun financiële bijdrage was dit voorstel niet mogelijk geweest. De afgelopen weken is ook intensief overleg geweest met de leveranciers van het meubilair. De bedoeling is dat begin december aan de verschillende leveranciers de opdracht wordt gegeven. Alles is erop gericht dat in de eerste twee weken van april 2022 het meubilair wordt geleverd.
 
Bouwcommissie SJC