Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Dirk Draijer nieuwe aanwinst voor SJC-selectie

Voor de wedstrijd tegen Hollandia was er een ontmoeting met Dirk Draijer. De huidige selectiespeler van Vv Noordwijk had zojuist zijn handtekening gezet onder de overeenkomst die hem voor komend seizoen aan SJC verbindt. Volgens Kees Brouwer, bestuurslid voetbalzaken, een zeer gewenste aanvulling op de selectie waaruit dit seizoen een vijftal spelers gedwongen moest afhaken. Waaronder de bekwamen verdedigers Nick Lim en Timo Verweij. Met Dirk Draijer weet de technische staf zich verzekert van een ambitieuze en talentvolle verdediger die zelf aangeeft dat hij rechts centraal of als rechtsback het best uit de voeten kan.

De 21-jarige rechtsbenige Nieuw-Venneper begon op 4-jarige leeftijd met voetbal bij de jeugd van Sv Dios, speelde voor Sv Hoofddorp en Sv Dios in de selecties en ging in juli 2022 naar Vv Noordwijk.
Hij is naast voetballer actief in het bedrijfsleven als transportplanner bij een autoleasemaatschappij.
Net als zijn teammaatje Motta Al Yaakoubi wil hij ooit de sprong maken naar de top van het amateurvoetbal en ook hij wil nu eerst bij SJC  de kansen benutten om de nodige ervaring op te doen. En door veel te spelen zich nog verder te ontwikkelen. Hij heeft daar een heel goed gevoel over na de gesprekken die hij had met Kees Brouwer en met de technische staf in de personen van Marco Grevinga en Marcel IJzendoorn.
 
Dirk Draijer heeft bij Vv Noordwijk al kunnen laten zien dat hij uit het goede hout is gesneden. Hij is, zoals hijzelf ook bevestigd, sterk in de persoonlijke duels en beschikt over een gecontroleerde strakke inspeelpass. Bovendien heeft hij veel lengte en is daarbij ook aanvallend en verdedigend heel kopsterk.
Dat liet hij bij Noordwijk zien in de bekerwedstrijd tegen profclub ADO uit Den Haag en in de door Noordwijk met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Quick Boys. Tegen Kozakken Boys nam hij zelfs één van de doelpunten voor zijn rekening.

De verdediger is, zoals hijzelf zegt, iemand die graag de nodige trainingsarbeid verricht en in de periode dat SJC het tot twee trainingen beperkt houdt, hijzelf een extra training voor zijn rekening neemt. Hij komt uit een echte voetbalfamilie waarbij zijn vader niet alleen een trouwe supporter, maar tevens steun en toeverlaat is.
Dirk noemt die steun belangrijk en vertelt dat ook de steun van clubsupporters tijdens de wedstrijden hem altijd extra motivatie oplevert.