Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Districtkampioenschap MO15

08:30 
Verzamelen op de van Berckelweg, pittig vroeg op de Zondag voor de meiden, maar ook zeker voor de trainers ouders en andere supporters....Op naar Alkmaar, daar gaat gelegenheidsteam samengesteld uit 4! Teams strijden om het Districtskampioenschap met als grote prijs een Ticket voor het NK 17 juni bij SHO Oud Beijerland, daar waar alle disctrictskampioenen gaan strijden. Maar daar zijn we nog niet.... we gaan onderweg om te kijken wat deze kanjers kunnen met elkaar.

Aangekomen in Alkmaar is de spanning in kleedkamer 5 voelbaar! Dus schone taak voor de trainers om deze spanning weg te krijgen bij de meiden. We gaan voetballen met passie, strijd en Vriendschap en het aller belangrijkste is dat we het leuk hebben met elkaar.

De 1e wedstrijd begint tegen Alliance,  meiden beginnen fel, moet ook wel het zijn wedstrijdjes van 2x11minuten dus fel erop. Toch komen de meiden achter te staan, maar onze meiden zouden onze meiden niet zijn als ze zich niet heel snel herpakten 1-1!

Nog 5min te gaan, gelijkspel is mooi om te beginnen maar de trainers dachten daar anders over,  wisselen.....Joker inzetten.... en die Joker kreeg 1 opdracht..... knokken voor de winst en zo geschiedde 1 minuut voor tijd zat de 2-1 erin en werd de wedstrijd afgefloten. De eerste 3 punten in de pocket!

2e wedstrijd we treden aan tegen thuisclub Kolping Boys wederom beginnen de meiden fel, mooie wedstrijd om te zien, we winnen met 1-0!

3e wedstrijd spelen we tegen de Meern, wederom gewoon een keurige wedstrijd van de meiden, we winnen deze wedstrijd met 2-0. Eerlijk is eerlijk de 2-0 was een eigen doelpunt omdat de keepster over de bal heen schoot maar toch.... 3 punten.

3 wedstrijden 3x winst, we zijn de enige van 2 poules die alle wedstrijden hebben gewonnen.... TROTS

Op naar de kruisfinales, wij moeten tegen Always Forward, dit is echt een wedstrijd die alle kanten op kan gaan maar het niet doet, na 22min is het nog 0-0 en dus penalty's..... 3 om 3 Always forward begint, de eerste 5 penalty's worden allemaal over, naast geschoten en door de 2 goede keepers gepakt. Wij hebben de laatste penalty.... gelukkig gaat hij erin!

Door..... nu moeten we de halve finale spelen tegen Desto. Deze wedstrijd zijn onze meiden de beste van het veld! We staan al snel 2-0 voor hadden nog een penalty moeten krijgen maar goed doet er niet toe.... uiteindelijk scoort Desto nog en fluit de scheids af....

Onze meiden winnen dit Districtskampioenschap met vlag en wimpel en zijn klaar voor het NK!

Gefeliciteerd meiden, dit hebben jullie dik en dik verdient als team met elkaar!

Klasse trainers, een superteam op poten zetten is niet altijd makkelijk, zeker wanneer er daar dus ook een aantal meiden door teleurgesteld moeten worden, maar ook die meiden zijn belangrijk voor ons als club SJC

Met Passie, Strijd en Vriendschap

Een trots TC lid hier!

Fran