Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Eerste jeugdinterland werd een geweldige happening

Trots overheerste bij al die SJC-ers die getuigen waren van de interlandwedstrijd tussen Nederland en Frankrijk van de meiden O17.  En terecht! Want er werd door de vrijwilligers van SJC een geweldige prestatie geleverd bij een vlekkeloos verlopen evenement. 
 
Al vroeg verdrongen zich de toeschouwers om aan de Lageweg een mooi plekje te vinden op de  nieuwe tribune of langs het tot een heus interlandstadion omgetoverd hoofdveld. Compleet met reclame van de landelijke hoofdsponsors van de KNVB. De sfeer zat er direct al goed in het de toejuichingen richting de beide teams  maar vooral richting Oranje zorgde voor een warme sfeer. 
In het clubhuis werden de officials en de diverse sponsors verrast met een warme welkom en koffie met Oranjegebak van banketspecialist Alex van der Holst.
 
Daar spraken we na afloop natuurlijk even met hoofdrolspelers op de achtergrond. Vanuit de jeugdafdeling waren namelijk evenementen specialisten Carola Vogelaar en Geraldine van der Deyl  gevraagd om de projectleiding van dit bijzondere evenement op zich te nemen. En vol enthousiasme vertellen beiden na afloop over het hoe, het wat en met wie. 
Het blijkt een meer dan uitzonderlijk klus te zijn geweest. Er werden vanuit de KNVB niet minder dan 360 aandachtspunten aangereikt wat direct de vraag opriep: Wie doet nu wat? Maar al heel snel kwamen er van alle kanten positieve reacties wat niet alleen resulteerde in steun vanuit alle geledingen van SJC maar vooral in een ploeg van 30 op hun terrein deskundige vrijwilligers, die gezamenlijk borg stonden voor het grote succes.’
 
Carola en Geraldine werkte vanaf het begin goed samen met het jeugdige projectteam van de KNVB; Carola: ‘Er was direct een klik en steeds goed overleg’. Op de vraag wat de dames inspireerde antwoord Geraldine: ‘We zagen een mooie gelegenheid om te pronken met de club en onze fantastische accommodatie.’ En bijna tegelijk zeiden ze: ‘We gaan laten zien waartoe we bij SJC in staat zijn’. 
 
De grote stroom complimenten die na afloop binnen liep gaf aan dat zij dar voor de volle 100% in zijn geslaagd. SJC heeft zich  heel duidelijk gemanifesteerd en zowel bij de KNVB als bij SJC smaakt dit naar meer. Carola en Geraldine kregen van alle kanten lof toegezwaaid. Zij straalden dan ook maar benadrukte erbij: ‘Het was op een enkel puntje na voortreffelijk. De KNVB roemde ook de entourage, het benutten van alle mogelijkheden van bijvoorbeeld het digitale reclamebord. Volgens de KNVB is slechts Varkensoord een vergelijkbare accommodatie. 
 
Al met al heeft SJC zich weer positief onderscheiden in het circuit van het jeugdvoetbal en zich gepresenteerd als perfecte gastlocatie voor jeugdinterlands. En uiteraard was dat niet mogelijk zonder de tomeloze inzet van de vele vrijwillgers!