Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Eerste keer op het hybride veld

Nadat de lijnen getrokken waren en het nieuwe hybride grassmaster hoofdveld echt op een voetbalveld begon te lijken, was het ook tijd, dat er een keer op gespeeld werd. Dat was althans de vurige wens van grasmasterspecialist Erwin Beltman. Want het veld was in voldoende conditie om gebruikt te worden. En gebruik van het veld zou alleen maar goed zijn om de groei van ongewenst onkruid tegen te gaan. 
Nou is het spelen van een wedstrijd nog niet mogelijk, omdat er nog wel één en ander aan moet gebeuren, zoals plaatsen van verlichtingsmasten en ballenvangers. Dat kan voorlopig nog niet gebeuren, omdat ballenvangers in bestelling staan. En de verlichtingsmasten nog niet geplaatst kunnen worden, omdat de directieketen van de BAM nu op de plaats staan, waar verlichtingsmasten zouden moeten verschijnen. Zodra overigens de directieketen van de BAM verwijderd zijn zal ook het leunhekwerk nog anderhalve meter verplaatst moeten worden om een uitloopstrook van 4 meter te kunnen realiseren. 
Maar toch… het veld moest gebruikt. En die eer, die primeur viel dit weekend ten deel aan de jeugd van JO-08-1 en JO-08-2. Heerlijk voetballen op gras(master). Wat wil je nog meer?