Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Elektra voorzieningen SJC Complex

Deze week worden er werkzaamheden verricht voor de elektravoorzieningen op het SJC terrein.
 
Herstel veldverlichting

Eind juni is de zware elektrakabel, van de meterkast aan de kant van de Van Berckelweg naar de bedieningskast van de veldverlichting, gestolen. Dat had tot gevolg dat SJC niet meer beschikte over een werkende veldverlichting. Alles stond klaar om dit afgelopen week te herstellen. Echter de aannemer Hoogervorst Elektrotechniek, kreeg van de BAM geen toestemming om de kabel in te graven. Dit had te maken met veiligheid. Want juist vorige week werden, met een zware kraan, de damwanden uit de grond getrild.
Dit was zeer vervelend voor de vele trainingsgroepen bij SJC, omdat het om 21.00 al donker was. Met veel kunst en vliegwerk is dit binnen SJC zo goed als mogelijk opgelost.
De nieuwe elektrakabel wordt nu woensdag 8 september ingegraven en aangesloten. Dus we hopen dat vanaf woensdag de veldverlichting weer werkt.
 
Plaatsen trafo nieuwbouw

Voor de nieuwe huisvesting gaat Liander een nieuwe trafo plaatsen. Dit gebeurt vanaf donderdag 9 september. Deze trafo komt pal naast de tochtsluis naar de tijdelijke huisvesting te staan. Klik hier voor de tekening.

Om de trafo te kunnen aansluiten moet, de door SJC vrijwilligers aangebrachte tochtsluis, tijdelijk weg. Liander wil deze week al kunnen starten met het plaatsen van de Trafo. De bouwcommissie van SJC is overvallen door deze planning. Dus deze week wordt met kunst en vliegwerk de tochtsluis verwijderd. Binnen drie weken wordt de tochtsluis weer teruggeplaatst.
Dit betekent dat dit overlast gaat geven voor de bezoekers van de kantine. De bouwcommissie hoopt dat de overlast tot het minimum beperkt blijft.
 
De bouwcommissie