Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Emper hoofdsponsor SJC Jeugd Arena

Noordwijk - Creatief online en offline bureau Emper in Noordwijk is hoofdsponsor geworden van de SJC Jeugd Arena. Deze arena wordt voor de komende drie jaar omgedoopt tot de SJC - Emper Jeugd Arena. Op woensdagmiddag 14 september jl. is de sponsorovereenkomst getekend.
 
Voetbalvereniging SJC heeft voor het nieuwe jeugdveld een speciaal sponsorpakket samengesteld. De sponsorgelden worden gebruikt voor onder andere extra begeleiding, uitjes en materialen voor alle jeugdspelers, van recreatie tot selectie. Van Ukkies (5-jarigen), Toppers (6-jarigen) tot jeugdleden onder 7 t/m onder 19. De signing van de hoofdsponsor op en rond het jeugdveld wordt de komende weken gerealiseerd.
 
SJC is één van de twaalf clubs in Nederland die komend seizoen jeugdinterlands gaan organiseren. Onlangs is hierover een tweejarige overeenkomst met de KNVB getekend. 
 
Emper werkt aan je merk. Het bureau is opgericht door Léon Koelewijn, Steven Boot en Amanda Polling. Drie creatieve ondernemers uit de Duin- en Bollenstreek die hun krachten hebben gebundeld. Die nu met een team van zes specialisten werken aan merken van ondernemend Nederland. Waarbij identiteit en DNA de bodem vormen onder elk communicatieconcept. Léon Koelewijn: ‘Wij werken ook graag vanuit de basis.’


V.l.n.r.: Harry Dons (jeugdvoorzitter ad interim), Rob Brussee (jeugdcommissie/jeugdsponsoring), Steven Boot, Amanda Polling en Léon Koelewijn (Emper), Herman Meijvogel (voorzitter) en Richard Verëll (commerciële zaken). Foto: Johanna Oskam