Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Europese kwalificatieprogramma op de thuisbasis van SJC

Het SJC-stadion met een hybride speelveld samen met de prachtige accommodatie en de eigentijdse faciliteiten, is aangewezen als een van de vaste speelaccommodaties voor Jeugdinterlandwedstrijden. 
SJC is daardoor de gastheer bij de komende wedstrijden in groep 3 van een Europees kwalificatietoernooi voor mannen onder 17. De eerste wedstrijd  is woensdag 22 maart en de belangstelling daarvoor is  groeiende want het betreft de wedstrijd Nederland tegen Noord Ierland. Deze belangstelling is wel verklaarbaar want de toegang is geheel  gratis.

Wel dient er vooraf, o.a. in verband met veiligheidsinstructies, via de site van de KNVB online en ticket worden aangevraagd

https://www.onsoranje.nl/tickets-all/jeugd-mannen

De vrijwilligers zijn inmiddels in samenwerking met de organisatoren van de voetbalbond, heel hard bezig om er wederom een succesvol evenement van te maken.
Zij verwachten veel belangstelling vanuit de club  maar natuurlijk ook vanuit de directe omgeving. Omdat hier de grote talenten van het Nederlandse jeugdvoetbal hun opwachting gaan maken, zoals Jorrel Hato (Ajax) Shaqueel van Persie (Feyenoord) en Kees Smit (AZ).

En Europese kwalificatie garandeert gretige landenteams en hopelijk mooie wedstrijden.
Zij roepen de toeschouwers daarom op om het Oranjegevoel te verstevigen en de outfit voor deze avond hieraan aan te passen.
Uitbundigheid wordt daarbij van harte aangemoedigd maar  elk vorm van een oranje-outfit wordt gewaardeerd.
De wedstrijd  op 22 maart  begint om 19.00 uur maar het lijkt verstandig ruim van te voren een mooi plekje in het stadion  op te zoeken.

Let op: tijdens KNVB evenementen is het gehele SJC terrein Rookvrij!