Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Even voorstellen: Ferry Warmerdam

Ferry Warmerdam
Leeftijd:                  23 jaar
 
Jeugdopleiding :     SJC
Clubs :                    altijd SJC
Positie:                   middenveld  liefst op 10
Favoriete voet:       rechts
 
 
Aanvoerder van het 2e elftal is Ferry Warmerdam. Die intensief trainen tot een gewoonte heeft gemaakt. De student Sportkunde zegt bij de trainingen vaak voorop te lopen en voor trainen veel tijd vrijmaakt. Geïnspireerd door 2 voetballende ooms, die beiden actief en vaak belangrijk waren in het 1e elftal van SJC, was hij al heel vroeg op het voetbalveld te vinden. Net als zoveel SJC’ers op zijn 4e jaar begonnen bij de ukkies om daarna de jeugdopleiding van SJC volledig te doorlopen.
Daarbij altijd de steun van zijn vader en moeder die als supporters langs de lijn te vinden waren. Hij is van oorsprong rechtsbenig maar zegt ook met links wel aardig te kunnen trappen. Zijn techniek en werklust zijn Ferry’s sterke punten.
Als aanvoerder van het 2e elftal roemt hij de begeleiding van Arjan van der Linden en Sjaak Roos. Ferry: ‘Twee wereldgasten waarmee het heel prettig samenwerken is. Arjan was al eerder in de jeugdopleiding en later in het tweede mijn trainer en ook Sjaak kende ik vanuit die laatste periode. Voor mij, maar zeker ook voor Arjan en Sjaak zal dit seizoen kampioen worden de kers op de taart zijn.’
Want als we Ferry vragen naar zijn mooiste ervaring in zijn voetbalcarrière antwoord ook hij: ‘Dat moet binnenkort komen’. Maar vult daarop aan dat zijn invalbeurt in het 1e elftal, in de bekerwedstrijd tegen Gemert, ook een hoogtepunt mag worden genoemd.
Naast zijn studie is Ferry Warmerdam ook actief in het opleiden van voetbaltalentjes. Samen met Sem van Oosten en Motta El Yaakoubi zet hij zich in voor ’All Football’, de voetbalacademie die jongens en meisjes van alle niveaus techniektrainingen, keeperstrainingen en voetbaldagen kan aanbieden.