Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Even voorstellen: Timo Heemskerk

Leeftijd:                       20
Eerdere clubs:            Ter Leede
Positie:                        Middenveld  met voorkeur op 10 of 8                              
Favoriete Voet:            Rechts
 
SJC-lid vanaf:              juli 2023
 
Hij meldde zich na afloop van vorig seizoen aan als lid van SJC. Hij deed dit op nadrukkelijk verzoek van bestuurslid technisch zaken Kees Brouwer, die hem bij Ter Leede in O23 zag spelen en direct onder de indruk was van de kwaliteiten van deze jonge Voorhouter. 
 
Timo begon bij SJC direct als zeer verdienstelijke speler van het tweede elftal. En hij reisde met de selectiegroep mee naar het trainingskamp in Zuid-Spanje. Daar werd zijn optreden in en buiten het veld gewaardeerd en thuiskomst werd hij direct aan de eerste selectie toegevoegd.
Allereerst nog omdat er door een aantal blessures sprake was van personele problemen maar inmiddels definitief omdat de technische staf in hem veel potentie ontdekte. Waardoor hij, voorlopig tijdens de diverse invalbeurten, zich op 4e divisieniveau kan gaan ontwikkelen.
 
Timo Heemskerk stamt uit een echte voetbalfamilie en zijn opa en zijn vader verdienden beiden hun sporen bij de Rijnsburgse Boys.
 
Als we hem vragen naar zijn sterke eigenschappen dan noemt hij zijn durf om via kort spel op zoek te gaan naar het juiste moment voor het afleveren van een perfecte steekpass. Nu moet hij om het spel juist ‘te kunnen lezen’ in de vierde divisie de nodige ervaring moeten opdoen. Daarnaast wil hij vooral ook werken aan zijn snelheid van handelen.
 
Hij zegt meer dan tevreden te zijn over de manier waarop hij door de technische staf en de spelersgroep is opgevangen. Trainen doet hij dan ook met plezier en tijdens de trainingen is de intensiteit hoog; hij blijkt zo’n speler te zijn die ook tijdens die trainingen graag alles geeft. Natuurlijk heeft trainen met de bal zijn absolute voorkeur en hij vindt de diverse partijvormen zijn  favoriete onderdelen.
 
Timo noemt ook het trainingskamp met SJC tijdens de winterstop, een bijzondere ervaring. Op de vraag wat de mooiste ervaringen tot nu toe zijn geweest noemt hij de kampioenschappen met Ter Leede D1 en daarna Ter Leede C1 als de meest bijzondere. Timo tot slot: Feitelijk is het daarna allemaal wel heel snel gegaan’.
 
Zijn optredens bij het eerste elftal zijn ,zoals al gezegd, veelal invalbeurten. Maar daarbij oogstte hij niet alleen bij de technische staf maar zeker ook bij de SJC-supporters volop bewondering. Omdat passie en strijd ook bij Timo duidelijk belangrijke eigenschappen blijken te zijn.