Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Gebruik van de tijdelijke huisvesting.

Muziekboxen en kledingtassen in de kantine
Nu het voetbalseizoen volop draait merken we dat er teams zijn die denken dat de kantine gebruikt kan worden als opslagruimte voor muziekboxen en kledingtassen.
DIT IS NIET DE BEDOELING.
Alle teams moeten de muziekboxen en kledingtassen meenemen naar huis. De kantine is hiervoor niet bedoeld, er ontstaat een rommelige aanblik, waardoor steeds meer teams dit zelfde ongewenste gedrag gaan vertonen.
Alle teamtassen en muziekboxen die worden aangetroffen in de kantine worden de eerste keer achter slot en grendel gezet. Een volgende keer wordt alles buiten gezet met alle consequenties van dien.
Het bestuur, de bouwcommissie en de kantinecommissie doet een zeer dringend beroep op alle teams om hun spullen mee te nemen en niet in de kantine achter te laten. Zo blijft de kantine het visitekaartje voor onze gasten.
 
Ruimte is de BuitenSchoolse Opvang (BSO) 
De aan de oostzijde (Voorhoutkant) van de kantine gesitueerde ruimte, die bij thuiswedstrijden gebruikt wordt als bestuurskamer is NIET voor SJC bestemd.
In die ruimte is de BuitenSchoolse Opvang (BSO) van HUMANITAS gevestigd. Humanitas heeft deze ruimte zelf gehuurd en betaalt daar dus voor.
Met Humanitas zijn afspraken gemaakt, dat het bestuur hun ruimte mag gebruiken voor bestuursvergaderingen en opvang tijdens de thuiswedstrijden van het 1e elftal.
Humanitas mag op haar beurt met de kinderen gebruikmaken van de kantine.
Het is dus NIET de bedoeling deze ruimte te gebruiken als je naar het toilet wilt gaan (als de kantine gesloten is). In de kleedkamers zijn ook toiletten aanwezig.
Ook roken in de buurt van de BSO wordt niet op prijs gesteld in verband met de aanwezige kinderen.
 
 
Bestuur en bouwcommissie