Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

GEEN VUURWERK TIJDENS S.J.C. – WILLEM II  

Zoals al eerder vermeld heeft de KNVB met ingang van dit seizoen ingrijpende maatregelen genomen tegen het afsteken van vuurwerk bij wedstrijden in het amateurvoetbal. Dit geldt voor alle wedstrijden dus ook zeker voor de Beker wedstrijd  aanstaande donderdag tegen Willem II. Als er door de KNVB wordt waargenomen dat er vuurwerk wordt afgestoken tijdens een wedstrijd dan doet men hiervan aangifte bij de aanklager amateurvoetbal. De aanklager zal vervolgens een onderzoek starten hetgeen zal leiden tot een forse geldboete oplopend tot 1.500,- euro per incident. Onder vuurwerk worden ook fakkels, rookbommen en overige vuren verstaan. Houd je dus aan de volgende regels: 
  • Het afsteken of bij je dragen van vuurwerk tijdens wedstrijden van S.J.C., dus zowel thuis als uitwedstrijden, is verboden,
  • Sportpark Lageweg is een vuurwerkvrij sportpark, geen enkel vuurwerk, dan wel bij je dragen van vuurwerk, is toegestaan, dit geldt ook voor supporters van bezoekende elftallen.

Boetes voortkomend uit het negeren van het vuurwerkverbod zal door S.J.C. op de persoon of personen die er verantwoordelijk voor zijn verhaald worden. Kortom, zorg dat jij en S.J.C niet in deze situatie komen en laat vuurwerk thuis. Je benadeeld niet alleen je eigen club, maar ook jezelf als je dit wel doet. Laten we er met zijn allen een succesvol evenement van maken as donderdag.

Bestuur vv S.J.C.