Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Het gratis inloopspreekuur gaat weer beginnen en coronaproof

Heeft u een blessure of klachten van het bewegingsapparaat, dan kunt u weer langskomen op het gratis inloopspreekuur van De Praktijk. We organiseren dit spreekuur al ruim tien jaar. Het spreekuur is bedoeld voor alle jeugdleden, senioren, dames, vrijwilligers en iedereen die advies wil over zijn blessure of klachten.


Voorheen was het inloopspreekuur in de kleedkamers bij SJC en vrij toegankelijk. Om de regels van het RIVM te kunnen volgen houden wij het spreekuur bij ons in de praktijk in de Kerkstraat.
Iedere week is er op maandag tijd ingeroosterd voor het inloopspreekuur. De tijd van het spreekuur is van 17.30 tot 18.30. Onze collega’s Matthijs, Emily en Tom rouleren iedere week en zullen u helpen bij al uw vragen.
 
Om te voorkomen dat de wachtkamer te vol wordt verzoeken wij u een afspraak te maken, dit kan via ons secretariaat tot 17.00 uur op de dag van het spreekuur. Als u graag geholpen wilt worden bel dan direct en wacht niet tot het laatste moment. Het kan namelijk zijn dat het inloopspreekuur vol zit. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 071-3640000
 
Ons adres is
Kerkstraat 25 (boven de Bruna)
2201 KK 
Noordwijk
Met vriendelijke groet,
 
de Praktijk