Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

HULP GEVRAAGD !!!

De TC -Senioren is op zoek naar :

Verzorger/ster voor het seizoen 2022-2023. Ken jij iemand in jouw omgeving die 1e of 2e jaars fysiotherapie studeert en ervaring in de praktijk wil opdoen, dan zoeken wij die persoon voor het tweede elftal.

Tevens zijn wij voor het seizoen 2022-2023 op zoek naar een enthousiaste ouder, vriend of kennis die bij ons tweede elftal grensrechter wil zijn. Het tweede elftal bestaat uit een aantal  jonge gedreven enthousiaste echte Sjc-ers die dringend op zoek zijn naar een grensrechter.

De Technisch commissie is tevens op zoek naar een TRAINER voor de JO19. Voor deze groep jonge honden, trouwens afgelopen weekend kampioen geworden, zoeken wij een trainer die in het bezit is van trainersdiploma TC 3. Hij zal dit seizoen samen met de trainer van het tweede elftal gaan doen. Via de samenwerking van deze twee trainers, willen wij de stap van junioren naar senioren beter laten verlopen.

Mocht één van bovenstaande vacatures je aanspreken , weet je iemand in je familie en/of vriendenkring , schroom niet , app , mail of bel naar ons.

Bij voorbaat dank en wij hopen op positieve reacties.

Mail naar tc@vvsjc.nl

Namens de TC:
Arjan van Went 06-2090 2123
Fred Bergman. 06-2247 9226