Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Jente Salman in MO12 AJAX Talentenacademie

Jente Salman uit de JO11-1 heeft op uitnodiging van de Ajax Talentenacademie meerdere keren onder de rook van de Johan Cruijff Arena getraind met de voorlopige selectie van de Ajax Talentenacademie voor speelsters uit de O12 lichting. 
 
Jente heeft het uitstekend gedaan en is daarom toegevoegd aan de definitieve selectie van Ajax MO12. Daar zijn we als SJC Jeugdopleiding natuurlijk heel trots op. 
 
Meiden- en jongsteams gecombineerd
Er zijn heel veel meisjes die ervan dromen om bij Ajax of een andere profclub te voetballen. En dat is niet zo gek, want het meidenvoetbal wordt steeds populairder.
 
Met een vrouwenteam, een Talententeam én een Talentenacademie voor meiden heeft Ajax een professionele organisatie in alle facetten opgebouwd. Dat belooft wat voor de toekomst!
 
Bij Ajax vinden ze dat jonge meiden zich het beste kunnen ontwikkelen bij de jongens. Dat vindt VV SJC ook. Daarom spelen meisjes t/m de O12 gemengd met de jongens. En óók vanaf de O13 kunnen meiden zich met talent en doorzettingsvermogen in de selectie spelen. 
 
De speelsters in de Ajax Talentenacademie komen dus een paar keer per maand voor voetbalactiviteiten bij Ajax, maar spelen hun competitiewedstrijden met hun eigen club.
Jente blijft dus gewoon SJC-er!