Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Jeugd Coronaproof trainingsschema

Met ingang van heden zijn nieuwe corona-maatregelen van kracht, die onze samenleving hard raken en dus óók onze vereniging en onze leden. Zo zijn in de komende weken de sportaccommodaties tussen 17.00u en 05.00u dicht. De nieuwe maatregelen roepen veel vragen op. De KNVB heeft aan de Tweede Kamer gevraagd or er nog verruiming mogelijk is. Hierover zal dinsdag 30 november meer bekend worden.
 
SJC blijft altijd in mogelijkheden denken en heeft sinds de persconferentie van vrijdag 26 november dan ook opnieuw niet stilgezeten.
 
De TC Jeugd heeft in samenspraak en in samenwerking met de verantwoordelijke Hoofdtrainers én externe partner Voetbalacademie Play2Improve een nieuw tijdelijk coronaproof trainingschema voor de jeugd opgesteld.
We zijn als SJC Jeugdopleiding super trots dat wij alle SJC jeugd t/m de O19 met ingang van maandag 29 november één of meerdere trainingsmomenten per week kunnen blijven bieden.
 
Via de trainers en begeleiders zijn alle jeugdspelers en - speelsters, ouders en verzorgers inmiddels geïnformeerd. Onze dank voor ieders flexibiliteit is zeer groot.
 
Ook een virus kunnen we samen verslaan! #SJCDOETMEE