Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Jeugd SJC sluit seizoen feestelijk af met reeks activiteiten

Traditiegetrouw sluiten de kids van SJC het voetboelseizoen weer met verschillende activiteiten af. Gelukkig konden alle plannen na twee jaar eindelijk  weer uit de kast. We gaan er een feestje van maken met elkaar!

Komend weekend al twee kampen op programma:

Komende weekend gaan er zelfs twee lichtingen op kamp. De jongens en de meiden in de leeftijd van 10/11 jaar gaan naar Summercamp HEINO. Hier komt de jeugd van SJC al jaren. Op zaterdag staat de Challenge Run op het programma. Een actief outdoor parcours met o.a. boogschieten en kanovaren. Op zondag gaan ze met een dubbeldekker naar Slagharen. De kinderen krijgen een leuk aandenken in de vorm van een T-shirt gesponsord door HWS Verhuur.

De meiden en de jongens in de leeftijd van 14/15 vertrekken aanstaande weekend naar de Paasheuvelgroep in Vierhouten. Op zaterdagmiddag gaan deze waaghalzen klimmen bij het Klimbos Garderen, hoogste parcours van Nederland! Op zaterdagavond een Hollandse avond en kijken ze natuurlijk met z’n allen de wedstrijd van het Nederlands Elftal. Na, waarschijnlijk, een korte nacht, gaan ze zondag naar Walibi.
Kom zaterdag 18 juni naar Vriendjes- en vriendinnetjestraining.

Zaterdag 18 juni is de laatste training van de Ukkies en de Toppers. Hierbij mogen ze al hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Om het extra leuk te maken, staan er springkussens klaar en krijgen ze na afloop een patatje en limonade. Dit festijn begint om 9.00 en duurt tot 11.00 uur. Het is voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar.
Paintball voor de oudsten
Onze oudste jongens en meiden in de leeftijd van 17 t/m 19 gaan zaterdag 18 juni paintballen. Met een bus vertrekken ze in de middag naar Spaarnwoude. Hier gaan ze buiten tegen elkaar strijden en waarschijnlijk nemen ze hun trainers ook onder handen. Ze sluiten de dag af met een drankje en een heerlijke barbecue van Keurslager Krijn van der Bent.

HIP Snurkfestijn en Spieren voor Spieren.
Veel gesnurkt wordt er vast niet. Maar in het weekeind van 25 & 26 juni organiseren we voor de elfde keer het HIP Snurkfestijn voor de kids van 8 en 9 jaar. Voor de derde keer gesponsord door Holland Indoor Plants. Super trots zijn we dat het dit jaar voor het eerst in onze nieuwe accommodatie kan plaatsvinden. Een weekend vol spelletjes, voetballen en vooral plezier maken met een landenthema vanwege het WK 2022.
Alle kinderen zijn nu al druk bezig om geld op te halen voor Spieren voor Spieren. Hiermee kunnen de kids ook punten binnenhalen voor de welbefaamde ‘Snurkfestijn bokaal’. Wilt u het goede doel steunen. Doneren kan via sportenvoorspieren.nl/uitdaging/sjc-snurkfestijn-2022. Sporten is helaas niet voor iedereen een vanzelfsprekend en ook dat geven we de kids bij SJC graag mee.

12/13 en 15 sluiten reeks af met Summercamp
De jongens en de meiden van de 12/13/15 sluiten het seizoen af in het weekend van 1 t/m 3 juli met Summercamp HEINO. Hoe leuk is het dat de meidentak zo aan het groeien is dat deze groep bestaat uit de helft meiden en de helft jongens. Ook zij krijgen gesponsorde T-shirts door HWS Verhuur. Op zaterdag doen ze een Challenge Run met twintig verschillende onderdelen. Zondag gaan zij los in Slagharen.