Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

JEUGDACTIVITEIT JUBILEUM SJC DAMESAFDELING

De meeste van jullie zullen via de social media en andere kanalen wel mee hebben gekregen dat de damesafdeling van SJC dit jaar 50 jaar bestaat. Hiervoor worden verschillende activiteiten georganiseerd en uiteraard wordt de huidige jeugd ook niet vergeten. 
 
Er zijn veel enthousiaste meiden die voetballen bij SJC in de vele meidenteams en ook zijn er nog heel wat meiden die tussen de jongens voetballen. Zondag 11 september zal er voor hen een hele gezellige dag georganiseerd worden bij SJC. Hieronder het programma in grote lijnen. De details krijgen alle speelsters van de trainers te horen.  
 
Er zal rond 10:00 worden afgetrapt met een voetbaltoernooitje afgewisseld met clinics die worden verzorgd door huidig en oud-eredivisiespeelsters. Daarna zal er om 12:30 in de kantine een (voetbal)quiz zijn onder het genot van een hapje en drankje. Na afloop van deze activiteiten zal er een prijsuitreiking zijn en DJ Dandy zal de middag muzikaal afsluiten. De echte liefhebbers kunnen daarna de wedstrijd SJC 1 – Westlandia 1 bekijken.