Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Jeugdkampioenen eerste seizoenshelft

De eerste seizoenshelft
Nagenoeg alle teams zijn weer begonnen met trainen en bereiden zich voor op de tweede seizoenshelft. Voor ons een mooi moment om nog even terug te kijken op het eerste seizoenshelft waarin verschillende teams kampioen zijn geworden.
SJC 19-1 Winterkampioen geworden na een spannende 1e fase in de competitie. SJC jo19-1 Begon met een gelijkspel, daarna een winst reeks van 4 en1x een verloren pot. De laatste wedstrijd werd gewonnen met 2-1 een échte kampioenswedstrijd! Trots op mijn jongens..!

 
De 17-2 ongeslagen kampioen.
De eerste fase werden de meeste wedstrijden met grote cijfers gewonnen. Dus eerste worden in de beker poule  leek een voorbode voor iets moois. Maar na 2 gelijke spelen en een krappe winst van 1-0 waren we toch weer met beide benen op de grond beland.  Vanaf dat moment ging het steeds beter. De 17-2 kon zich zelfs 1 speelronde eerder het kampioenschap binnen slepen.


De meiden van SJC MO20-1 zijn met grote overmacht kampioen geworden.
Op zaterdag 7 oktober was een punt tegen Graaf Willem II VAC voldoende om het kampioenschap binnen te slepen. De meiden wilden echter meer dan een gelijkspel en het allerliefste opnieuw dubbele cijfers op het scorebord. Dat is gelukt. Met maar liefst 9 verschillende doelpuntenmaaksters haalden de SJC-vedetten onder toeziend oog van heel veel meegereisde supporters met 0-11 verwoestend uit.
Met heel veel taart werd dit eerste kampioenschap gevierd.


Sjc jo12-1 is ongeslagen kampioen geworden.
de laatste wedstrijd werd thuis gespeeld tegen Rijnvogels. Beide teams waren op dat moment nog ongeslagen. Rijnvogels had een keer gelijk gespeeld, waardoor een gelijkspel voor SJC voldoende was. Dit was niet terug te zien op het veld. Sjc was continu in de aanval en tijdens de wedstrijd bleef het één richtingsverkeer. Sjc verzuimde om het eerder af te maken waardoor Rijnvogels met een paar uitvallen het nog spannend kon maken. Ondanks de spanning op het einde was een 2-2 gelijkspel voldoende voor sjc op het kampioenschap veilig te stellen en te promoveren naar de hoofdklasse.Kampioenen!!!!
 
De jo10-1,2 en 3 begonnen dit seizoen fantastisch! Alle 3 de selectieteams die met elkaar trainen en optrekken zijn in de eerste fase met goed verzorgd voetbal kampioen geworden! Hierdoor ging de 10-1 naar de hoofdklasse (hoog)!
De jo10-2 en 3 promoveerde beide en kwamen in klasse 1 en 2 terecht! De 2 de fase werd deze goede vorm vastgehouden en bleven de jo10-2 en 3 maar winnen en winnen en werden gewoon weer kampioen! Zo promoveerde deze teams nogmaals!
De 10-2 mag het gaan proberen in de hoofdklasse en de jo10-3 mag zich op gaan maken om te vlammen in de eerste klasse!
Geweldige prestaties van de jo10-1, jo10-2 en jo10-3! Een unieke prestatie binnen sjc om drie teams op zo’n hoog niveau te krijgen, proficiat!
 
Jo10-1:

JO10-2:

Jo10-3:Ook de 11-3 en 12-3 zijn tijdens een mooie eerste seizoenshelft kampioen geworden.
 
Kampioenen gefeliciteerd en alle teams succes de tweede seizoenshelft!