Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Keepersschool De Bollenstreek naar SJC

Eind 2022 zijn SJC en Keepersschool De Bollenstreek overeengekomen dat Keepersschool De Bollenstreek in het nieuwe jaar keeperstraining gaat aanbieden aan de keep(st)ers uit de regio op het splinternieuwe sportcomplex van vv SJC.
Keepersschool De Bollenstreek is een initiatief van Glenn Berkelaar, die ook Keepersschool Berkelaar in Mijdrecht al 8 jaar runt met veel succes. Elke week trainen er op zondag bij Keepersschool Berkelaar zo'n 80 kinderen uit heel
het land. Vanuit Keepersschool Berkelaar stromen er jaarlijks zo'n 10 tot 15 keepers door naar de BVO's.
 
Zondag 19 februari zal er op het sportcomplex van SJC aan De Lageweg een gratis kennismakingstraining worden gegeven.
Deze training is van 11.15 tot 12.30 uur en zal onder leiding staan van Glenn Berkelaar, René Stam en hun enthousiaste en ervaren keeperstrainers.
 
René Stam, die de afgelopen 12 jaar keeperstrainer en -coördinator bij AFC Ajax was én als profkeeper van o.a. het doel van AZ, FC Utrecht en ADO Den Haag verdedigde, zal daarna wekelijks, op de zondagochtend, de hoofdtrainer zijn met een enthousiaste staf.
 
Vanaf 12 maart verzorgt Keepersschool De Bollenstreek namelijk een 5-weekse cyclus op de zondagochtend voor alle keep(st)ers van 7 tot 21 jaar.
De intentie is om na deze 5 trainingen, nog een cyclus van 5 trainingen aan te bieden.
 
Keepersschool De Bollenstreek wil bij vv SJC elke keeper/keepster extreem aanvallend opleiden en inspireren om vanuit hun aanvallende keepersstijl zichzelf maximaal te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.
 
Voor kinderen van SJC geldt een speciale aanbieding. Geinteresseerde (ouders van) kinderen kunnen hierover contact opnemen met de trainer van het kind.