Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Kees Brouwer: nieuw bestuurslid voetbalzaken en TC

Na een aantal jaar zonder bestuurslid voetbalzaken en TC gefunctioneerd te hebben zijn wij als bestuur verheugd om mee te delen dat Kees Brouwer deze functie gaat vervullen. In de ALV van juni wordt Kees officeel voorgedragen maar hij zal dus al vanaf heden mee gaan draaien. We willen iedereen bedanken die de afgelopen periode de vacante taken hebben waargenomen en wensen Kees heel veel succes toe.
 
Voor wie Kees nog niet kent, stelt hij zich hieronder even voor:
 
“Ik ben Kees Brouwer, 49 jaar, geboren en woonachtig in Noordwijk. Mijn vrouw Melanie en ik hebben 3 kinderen waarvan onze dochter Marouscha bij SJC in het meidenteam M015-1 voetbalt. Ik heb zelf ook jarenlang gevoetbald. Op mijn 6e jaar ben ik gestart bij SJC, heb alle selectie-elftallen doorlopen, 3 jaar in het eerste gevoetbald en in een vriendenteam (zaterdag 1) nog een paar jaar met veel plezier gevoetbald. Hoogtepunt is de wedstrijd die ik heb mogen voetballen tegen het Nederlands Elftal, waarbij 6000 bezoekers aanwezig waren. Erg leuk dat hiervan nog een mooie foto in de nieuwe bestuurskamer hangt.
 
In het dagelijkse leven ben ik actief in de vastgoed ontwikkeling en beheer hiervan. Daarnaast help ik enkele ondernemers om hun bedrijf een fase verder te brengen. Ik ben sinds circa 5 jaar bestuurslid van de Noordwijkse Ondernemers Vereniging NOV.
En als je het over voetbal hebt, ben ik trainer van het voetbalteam waarin mijn dochter zit. Een geweldig leuk team jonge meiden.
 
Mijn motivatie om in te stappen als bestuurslid Voetbalzaken en TC is mijn overtuiging dat SJC op voetbaltechnisch vlak heel veel potentieel heeft en nog mooie stappen kan maken. Ik zie het als een uitdaging om, samen met andere ambitieuze SJC-ers binnen de organisatie, een voetbal beleid neer te zetten waarbij naast recreatievoetbal ook meer aandacht is om de aansluiting van jeugd naar uiteindelijk het eerste elftal te kunnen maken. Geen uitstroom van aanstormend talent naar omliggende verenigingen, maar behoud voor de club omdat ze op niveau worden uitgedaagd en vooruitzichten krijgen om in de toekomst voor het eerste elftal in aanmerking te komen. Dit betekent dan natuurlijk ook dat het eerste elftal als ‘paradepaardje’ van de vereniging stabiel op goed niveau moet blijven voetballen, en de organisatie hieromheen op onderdelen stappen moet maken. Daar heb ik volop ideeën over om hiervoor een plan te maken, samen met de technische staf en trainers.
 
Verder zou ik graag zien dat het vrouwenvoetbal door blijft groeien, zowel in aantal als op voetbaltechnisch gebied. Het zou mooi zijn als naast het ingezette beleid voor recreatievoetbal, geleidelijk ook meer mogelijkheden gaan ontstaan voor selectievoetbal. Elke speelster kan je dan op eigen niveau uitdagen en hiermee behouden voor de club.  
 
Ik kijk er naar uit om binnen het bestuur en de organisatie van SJC aan de slag te gaan. Prettig samenwerken, positieve energie en een breed gedragen ambitieus realistisch meerjarenplan zijn wat mij betreft de toverwoorden.”