Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Kerstmixtoernooi 2023

Donderdag 28 en vrijdag 29 december heeft het kerstmixtoernooi voor de jo8 tot en met de jo17 lichting plaatsgevonden. Op donderdag was het de beurt aan de jo8/9 en de jo12/13.
Op vrijdag waren de jo10/11 en jo15/17 aan de beurt. Naast de prijzen per poule was er per poule een speler van het toernooi op basis van sportiviteit. Het ouderwets gezellige toernooi heeft na jaren van stilstand door verbouwing, Corona en een ondergelopen sporthal zijn intrede weer gedaan. Er liepen veel lachende kinderen rond, er werd goed samengespeeld en met een goedgevulde tribune waren ouders de kinderen enthousiast aan het aanmoedigen.  Het oppermachtige Bayern München heeft bij de jo8/9 lichting gewonnen met de spelers: Fedde ter Harmsel (jo8-1), Mylan Hazenoot (jo8-2), Mees Teylingen (jo9-1), Kay Hofland (jo9-2), Sven Schulpzand (jo9-2), Minke van Eeden (jo9-4).
Bayern München werd naar deze mooie overwinning geholpen door trainers Quinten ter Harmsel (jo13-1) & Tyson Sordam (jo13-1). Bij deze lichting zaten er alleen maar sportieve kinderen die niet op elkaar mopperden. Een groot compliment voor de gehele jo8 en jo9.
Keuze op basis van sportiviteit was niet mogelijk. Fedde ter Harmsel is daarom als speler van het toernooi gekozen voor het mooiste doelpunt van de ochtend.  Bij de jo12/13 heeft VfB Stuttgart gewonnen met trainer Luuk (van de jo12-1) en zijn de winnaars Tyson Sordam (jo13-1), Dean van Schooten (jo13-2), Enzo vd Bosch (jo14-1), Ben Steenvoorden (jo12-2) en Kaj Lucie (jo12-1).
Met daarbij Kaj die dubbel in de prijzen viel. Hij werd namelijk ook speler van het toernooi. Hij was niet de speler met de meeste doelpunten of assists, maar de speler die juist goed samenspeelde, positief coachte richting zijn teamgenoten en geen onvertogen woord zei tegen de scheidsrechters.Op vrijdag 29 december begon de jo10/11 aan het kerstmixtoernooi. 
Met rond de 50 deelnemers de grootste leeftijdsgroep. Twan Faber uit de 10-6 werd speler van het toernooi. 
Hij wilde liever niet keepen, maar in het belang van het team trok hij toch de handschoenen aan. Helaas resulteerde dit niet in de overwinning. 
Deze ging naar Inter Milan. Met succes coach Mats Vink (jo15-1) werden Viggo Kok (jo11-1) Sven van der Meulen (jo10-2), Dex Broekhof (jo10-3), Finn Faber (jo10-6), Wess Dekker (jo10-8) en Lars den Elzen (jo11-3) naar de overwinning gebracht.In de middag was de laatste groep, de jo15/17, aan de beurt. In 1 poule van 5 teams werd onderling uitgemaakt wie er met de winst van doorging. 
Door een gelijke stand in de poule, moest er een beslissingswedstrijd komen tussen RKC en Fc Utrecht. In een vooraf spannende finale bleek Fc Utrecht geen partij voor RKC en won Utrecht met 2-0. 
De speler van het toernooi is Mick de Vos (jo17-1) door zijn positieve coaching, samen spel en hulp bij het opruimen. 
Winnaars gefeliciteerd en alle vrijwilligers heel erg bedankt voor het mogelijk maken van dit toernooi en tot volgend jaar!