Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Keurslager van de Bent blijft samenwerken met meisjesvoetbal van SJC

Keurslager van de Bent blijft samenwerken met meisjesvoetbal van SJC
 
Het was even een drukte in de SJC-bestuurskamer. Waar in het bij zijn van de voltallige vrouwenselectie de handtekeningen werden geplaatst onder het sponsorcontract wat Keurslager Krijn van der Bent voor 4 jaar als de kledingsponsor aan de zwartwitten verbindt.
 
De drie gebroeders van der Bent zaten breed lachend aan tafel toen Hans Bierman namens de sponsorcommissie iedereen verwelkomde. Bierman benadrukte de lange en vooral plezierige samenwerking met de lokale Keurslager en de goede band die er met elk van de 3 boers, Krijn, Mathijs en Huibert Van der Bent, al lange tijd is alle drie vakkundige slagers met elk hun specialisme in het bedrijf. Die met hun uitstraling uitstekend aansluiten bij de uitstraling van familieclub SJC.
Namens de voetbalvereniging ondertekende bestuurslid commerciële zaken Richard Verëll officieel  de 4jarige overeenkomst. 
Slager Krijn van der Bent, altijd een man van weinig woorden maar zich vooral richtend op daden, zei dat de uitstraling van het meisjes- en vrouwenvoetbal goed past bij de uitstraling die het bedrijf voor ogen staat. De sponsoring betreft dus vrouwen- en ook meisjesvoetbal, de sport welke in de lift zit en  meer belangstelling geniet dan ooit.
Na het officiële moment was er een informele bijeenkomst waarbij werd getoast op de toekomst van SJC en Keurslager Krijn van der Bent