Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

KNVB-jeugdinterlands bij de vv SJC

Onlangs kregen we bezoek van een delegatie van de KNVB op ons splinternieuwe sportcomplex. De KNVB kwam kijken of ons verenigingsgebouw en de beschikbare velden geschikt waren om jeugdinterlands af te wikkelen. De eerste contacten voor dit KNVB-bezoek werden gelegd door Wichard Verlaan, die samen met Chris Hiep de rondleiding voor de delegatie verzorgde. Luttele dagen later ontvingen we bericht van de KNVB dat men SJC Noordwijk graag wilde toevoegen aan de clubs, waar de KNVB hun jeugdinterlands laten spelen en samen mee organiseren. De KNVB wil daartoe met SJC een tweejarige overeenkomst aangaan, waarin tenminste gespeeld worden:
  • 30-november 2022 de dames interland Nederland O17 tegen Frankrijk O17.
  • 20 t/m 28 maart een EK kwalificatietoernooi O17 of )19 mannen (drie wedstrijden gespeeld op 23-, 25- en 28 maart 2023).

De organisatie van dit toernooi is afhankelijk van de plaatsing en de loting, die in december 2022 plaats vinden. 
Op 2 september aanstaande is er een gezamenlijk moment waar alle afgevaardigden van de speellocaties voor in Zeist verwelkomd worden. Voor SJC zullen daar hoogstwaarschijnlijk Harry Dons en Wichard Verlaan aan deelnemen.
 
Inmiddels hebben we een werkgroep ingericht, die alles op een rijtje mag zetten, want we hebben een behoorlijke actielijst van de KNVB m.b.t. deze wedstrijden mogen ontvangen.
 
Deelnemers aan deze werkgroep zijn:
  • Jeugd Commissie levert de Projectleider
  • Jeugd Commissie - Harry Dons e/o Rob Brussee (JeugdCie)
  • TC Jeugd - Wichard Verlaan
  • Communicatie - Wouter Leydes e/o Mira van den Oever
  • Verenigings Zaken - Dammy Heemskerk, Nicolet Lakerveld e/o Petra de Bruin en Roy Hermans
  • Dagelijks Bestuur – Michel Zwagerman, Kees Wassenaar, Herman Meijvogel, Rob Hoogervorst (Vrijwilligers Zaken en Veiligheidscoördinatie)

Namens het bestuur,
Herman Meijvogel