Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Kom jij naar het leukste voetbalkamp van Nederland op de velden van VV SJC?

Vakantie, nieuwe trucs leren, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden maken en… een week vol voetbalpret. Wie kijkt daar nu niet naar uit? En we hebben goed nieuws; want ProCamp is in de zomervakantie weer in Noordwijk. Schrijf je snel in, want aanstaande woensdag sluit de inschrijving voor het zomerkamp van 11 t/m 15 juli.
 
Op-en-top genieten
ProCamp bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. Het allerbeste van de afgelopen jaren komt terug in de trainingen, animatie tussen de middag en de spectaculaire afsluiting. Daarnaast maak je extra veel kans op prijzen deze dagen. Je wilt nooit een ProCamp missen, maar in deze editie wil je zeker niet ontbreken.
 
Droomweek voor elke speler
De afwisselende animatie, toptrainers en uitdagende trainingen zorgen elke dag voor waanzinnig veel plezier. Daarbij is het een super voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.
 
Het wordt een week genieten van 11 t/m 15 juli voor elke speler van 7 t/m 14 jaar. Kijk snel op www.procamp.nl/voetbaldagen-noordwijk.html voor meer informatie. Aanstaande woensdag sluit de inschrijving, dus wacht niet meer!
 
Tot de zomer!