Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Konijnenveiling SJC gaat Digitaal

Konijnenveiling SJC gaat Digitaal
Zoals elk jaar gaan we ook dit jaar weer proberen om een mooi bedrag bijeen te veilen voor met name onze jeugdafdeling! We zetten ons al jaren in om het voetballen voor de jeugd leuk en plezierig te houden en natuurlijk vooral om de talenten van de toekomst veel te leren over de allermooiste teamsport voetbal!
Ook wij ontkomen er niet aan om de vorm van de veiling aan te passen aan de huidige regels die er gelden rondom corona. Daarom gaat de Konijnenveiling op zaterdag 12 december voor het eerst in 63 jaar digitaal! In samenwerking met omroep Bo wordt de veiling van 20.00 uur tot 22.00 uur live op tv uitgezonden.
We hopen dat onze trouwe sponsors en wellicht ook nieuwe sponsoren in deze – voor vele ondernemers toch onzekere tijden – bereid zijn een bijdrage te doen in de vorm van een kavel die wij kunnen veilen. Vanaf 15 november is een lijst met alle kavels te vinden op de website www.konijnenveilingsjc.nl. Vanaf die datum kan er ook direct worden geboden op de kleinere kavels, die dan ook direct gekocht kunnen worden.
Wij zijn blij met alle schenkingen en roepen een ieder ook op: bied mee, kijk mee, doe mee!
Namens de commissie,
Wil van der Zalm    06-15337708
Jeroen de Haas      071-3618526
Piet Kraan               06-38679309