Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Lidmaatschap seizoen 2024/2025

Uiteraard hopen we dat iedereen ook volgend seizoen lid blijft van SJC. Wil je (of je dochter/ zoon) toch stoppen, dan graag vóór 1 juli 2024 het lidmaatschap opzeggen via een email naar ledenadministratie@vvsjc.nl.
 
Het opzeggen via een leider en/of trainer is niet voldoende, deze kan het namelijk ook vergeten door te geven en dan loopt het lidmaatschap gewoon door. Het lidmaatschap van SJC wordt aangegaan voor een geheel seizoen, dus indien niet per email is opgezegd bij de ledenadministratie vóór 1 juli 2024 gaan we ervan uit dat je lid blijft. Indien later wordt opgezegd behoudt SJC zich het recht voor om (een deel van) de contributie in rekening te brengen.  
 
Verder een verzoek om alle wijzigingen zoals: stoppen als vrijwilliger, verhuizing, nieuw emailadres ook door te geven via ledenadministratie@vvsjc.nl
Het bij ons bekende emailadres wordt namelijk onder andere gebruikt voor het sturen van de contributie rekening (bij jeugdspelers via het mailadres van de ouder(s)/verzorgende(n) en voor de registratie van Sportlink.