Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Marianne van Oeveren stopt na 15 jaar als webmaster

Afgelopen vrijdag sloot de communicatiecommissie het seizoen traditiegetrouw af met een gezellig etentje. Deze keer was er gekozen voor “ ’t Zusje” in Noordwijk binnen. Tijdens dit etentje werd ook afscheid genomen van Marianne van Oeveren als webmaster. Marianne heeft dit maar liefst 15 jaar gedaan. Naast een mooie bos bloemen, een bon om nog een keer lekker te gaan eten bij de Blauwe Gans werd dit etentje voor rekening genomen door  allen die aanwezig waren: de voorzitter van de communicatiecommissie (Wouter Leydes) de webmasters (Kees Wassenaar, Agnes van Barkel en Pieter Mulder), de facebookbeheerder (Ingrid van Duijn), de radioverslaggevers (John Groot, Sjaak Verkade en Theo de Meeuw), de huisfotograaf (Johanna Oskamp), “chef Wifi en communicatiemiddelen” van de kantine (Arco van Donk) en onze schrijvende verslaggever (Wim Siemerink).
 
Het werd een zeer geslaagde avond en via deze weg willen we Marianne nogmaals bedanken voor haar jarenlange inzet als webmaster.
 
PS: We zijn nog steeds hard op zoek naar een vervanger van Marianne. Zoals al eerder gemeld: Je hoeft geen IT-specialist te zijn want dat zijn de huidige webmasters ook helemaal niet. Je hebt 1 keer in de 4 weken een week webmasterdienst.
 
Het zou jammer zijn als zich geen vierde webmaster aanmeldt en de website noodgedwongen 1 x per 4 weken niet wordt bijgewerkt.
 
Heb je interesse en mocht je meer willen weten wat de werkzaamheden inhouden, stuur dan een mail naar info@vvsjc.nl. Iedereen kan zich aanmelden maar wij hopen ook op wat jongere aanwas want de gemiddelde leeftijd bij het diner was 57…..