Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Martijn van Trigt stopt definitief bij SJC

Het hing al in de lucht maar deze week hakte Martijn van Trigt de knoop door. Volgend seizoen zal hij actief zijn bij zijn oude club ROAC. En dus moet SJC, na 4 seizoen profiteren van zijn inzet en betrokkenheid bij de club, het komend seizoen gaan  doen zonder de inbreng van deze sympathieke  linkerspits. Zijn werkomstandigheden, de lichamelijke pijntjes, het 3 keer heen en weer naar Noordwijk, het speelde volgens Martijn allemaal mee.

Hij verduidelijkt: ‘Het was zeker een moeilijke keuze want ik vind het echt jammer om te stoppen bij SJC. Een mooie club waar ik het heel erg naar mijn zin heb gehad. Maar ik heb een weloverwogen beslissing genomen. Op dit niveau alle wedstrijden spelen levert mij steeds vaker fysieke problemen op. Eerst was het vooral mijn rug  en komen er meer probleempjes om de hoe kijken.’
Hij verduidelijkt nog dat de recente kwalitatieve aanvulling van de selectie hem geruststelde en dat dit zijn keus ook makkelijker maakte. Martijn verzekert ons  ook nog eens nadrukkelijk dat hij wel degelijk nog heel gemotiveerd is om dit seizoen op een mooie manier af te sluiten.
 
Maar volgend seizoen zal het toch weer ROAC zijn. Martijn: ‘ROAC is mijn club en ROAC bleef altijd trekken. Dat ik nu mogelijk ga samenspelen met jongens die ik ken vanuit de tijd dat ik als  jeugdtrainer bezig was, maakt het ook nog weer aantrekkelijker.’
 
Bij SJC zal men Martijn van Trigt voorlopig blijven herinneren als de gretige linkerspits die in de bekerwedstrijd tegen Willem II de openingstreffer op het scorebord deed prijken. Maar ook als de sympathieke gast die soms in de 3e helft, en recentelijk nog op trainingskamp, een vrolijke gangmaker kon zijn.