Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

MEER KNVB NIEUWS

Kortgeleden konden wij al melden dat Sophie van Egmond en Mirre de Ridder uit onze JO11 nu ook zijn uitgenodigd voor een aantal voetbalactiviteiten bij de KNVB. 
Inmiddels is er meer KNVB nieuws over SJC-meiden! 
Saar Brussee, speelster in de JO12-1, is opgevallen. Zij is - na een aantal selectieactiviteiten - nu definitief geselecteerd voor de eindselectie KNVB MO12 regio 15-16.
Tot het einde van het seizoen zal Saar, naast haar voetbalactiviteiten bij SJC, ook nog diverse trainingen en wedstrijden met de KNVB MO12 regio 15-16 afwerken. Op 2 juni zal Saar namens de KNVB MO12 regio 15-16 bovendien in actie gaan komen op een toernooi in Waddinxveen.
Jente Salman, ook speelster in de JO12-1, is doorgedrongen tot de definitieve (regio-overstijgende) selectie voor de KNVB MO12 West.
Tot het einde van het seizoen zal Jente, naast haar voetbalactiviteiten bij SJC én de AJAX Talentenacademie, nog diverse trainingen en wedstrijden met de KNVB MO12 West afwerken.  
Last but not least Jasmijn van den Oever. Deze speelster van onze JO13-1, timmert ook aardig aan de weg. Ze doet het niet alleen heel goed met haar SJC-team in de Divisie maar is ook een zeer verdienstelijk speelster bij de KNVB MO13 West én ADO Den Haag MO13. 
Jente en Jasmijn zullen in het weekend van 15 en 16 juni namens de KNVB bovendien allebei in actie gaan komen op het KNVB Meiden talenten toernooi in Schalkhaar. Tijdens dit prestigieuze toernooi spelen de MO12 én MO13 teams uit de opleidingsgebieden een onderling toernooi.
Wij wensen de SJC-meiden heel veel plezier en succes met deze extra voetbalactiviteiten.