Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

mixtoernooi vrouwenafdeling SJC

*Wind, sneeuw, hagel en regen weerhouden de SJC meiden er niet van om een fantastisch mixtoernooi te spelen*
 
Op Tweede Paasdag speelden de meidenafdeling van SJC, van MO10 t/m dames 1, een mixtoernooi. Ook de meiden die normaal gesproken tussen de jongens spelen deden massaal mee.

 
Het enthousiasme en de gedrevenheid was van de gezichten van de meiden af te lezen. De regen, wind, hagel- en sneeuwbuien, afgewisseld met gelukkig een zonnetje, weerhielden de meiden er zeker niet van om een fantastisch toernooi te spelen.

 
De toernooi-organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi en bedankt ook alle betrokken vrijwilligers, trainers en teambegeleiders.
 
SJC is enorm trots op het aantal voetballende meiden binnen de vereniging. De SJC Jeugdopleiding werpt ook hier zijn vruchten af en opnieuw is aangetoond dat prestatie en plezier bij SJC altijd hand in hand gaan.
 
Kom ook GRATIS meetrainen en ervaar de leukste voetbalvereniging van Noordwijk voor jongens én meiden! Ons geweldige team van vrijwilligers en gespecialiseerde Jeugdopleiding zorgen er voor dat ieder kind met plezier kan voetballen! Check bit.ly/meetrainen en meld jouw vedette(n) direct