Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Nieuwe ballenhokken voor SJC!

Met hulp van vele vrijwilligers is onder leiding van Nik Adams gebouwd aan nieuwe ballenhokken.  Het resultaat mag er wezen. De afgelopen jaren zijn we mede door de nieuwbouw en de tijdelijke accommodatie veel ballen kwijt geraakt, doordat we geen goed ballenhok hadden. Hierdoor hebben we vele jaren onnodig veel geld verspeeld aan het kopen van nieuwe ballen. Voor uw beeldvorming dit jaar is er voor meer dan 10.000 euro aan ballen gekocht. Met een nieuw opberg systeem, hopen we dat iedereen wat zuiniger met zijn/haar ballen om gaat en dat we het geld in andere activiteiten en initiatieven kunnen stoppen.  

SJC wil de vrijwilligers bedanken die hebben meegeholpen om dit mogelijk te maken. Hierbij wil ik een aantal mensen extra bedanken. Allereerst Nik Adams (zie foto hierboven). Hij heeft met zijn timmerkunst, betrokkenheid en enthousiasme het meeste vakwerk geleverd. Peter Quatfass is grondlegger van het ontwerp en heeft in de eerste fase Nik geassisteerd. Frank van der Meel, Rob donker en Michel Boom hebben geholpen met timmeren. Kees Alders die alle Electra heeft aangesloten. Het schilderteam onder leiding van Leonard Herbert en Lars van der Vlught. Waarbij onze secretaris Jan Mesker, zich ook schilder mag noemen.    

Nogmaals willen wij een oproep doen, als u een bal vind, breng hem terug naar de commissiekamer of geef hem terug aan de leider/trainer van uw team en hij komt weer terug op de juiste plaats. 

Hieronder een beeldimpressie van het ballenhok in de container en de ballenruimte in het nieuwe gebouw.