Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Nieuwe hoofdsponsor en subsponsor SJC

Nieuwe hoofdsponsor
 
SJC heeft in Broekhuyzen Horecagroothandel de opvolger van Abswoude Hyacinten als hoofdsponsor van de club. Het familiebedrijf Broekhuyzen is natuurlijk al vele jaren een trouwe leverancier van lekkernijen die in onze kantine worden verkocht. We kennen het bedrijf al als bordsponsor en als een actief lid van de businessclub. 
De eigenaren Rick de Heij en zijn vrouw Joyce de Heij-Broekhuizen lieten weten erg blij te zijn dat hen, zoals zij het noemen, deze kans werd geboden. Binnenkort gaan we hier uitgebreider op in. 
 
In ieder geval werd deze week een 3 jarige overeenkomst aangegaan. Bestuurslid commerciële zaken Richard Verëll  bevestigt dat daardoor de huidige jubileumtenues van het eerste elftal compleet gemaakt kunnen worden, door de naam van de sponsor op de voorzijde aan te brengen. Hij  weet ook te melden dat Van der Voet Keukens uit Sassenheim als subsponsor gaat worden vermeld op de achterkant van de shirts. En dat sponsor H.P. van Nieuwkerk en Zn op de broeken wordt vermeld. 
 
Het is nog even afwachten wanneer er voor de eerste maal in het complete tenue kan worden aangetreden en of daar nog officiële momenten aan gaan worden gekoppeld. De informatie daarover  zal zo spoedig mogelijk  bekend worden gemaakt.

Bekijk hier het:
Bericht in de Noordwijker.