Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Nieuwsbrief nieuwbouw april 2020

Planning
10 april 2020 - De maatvoering van het gebouw uitzetten en het ketenpark inrichten.
14 april 2020 - Start 1e deel van het grondwerk.
16 april 2020 - Start aanbrengen damwanden sporthal.
Begin mei 2020 - Start van het heiwerk
Naar verwachting wordt de nieuwbouw in augustus 2021 opgeleverd.
Veiligheid voorop! In verband met de veiligheid van de bezoekers van het sportpark is een hoog en stevig hek om de bouwput geplaatst. Het is UITDRUKKELIJK niet de bedoeling dat hier over heen wordt geklommen. Ook niet als er een bal over het hek wordt geschoten. Ballen worden door de aannemer uit de bouwput gehaald.
Bij vragen stuur gerust een email naar: bouwcommissie@vvsjc.nl.

Dit is de eerste nieuwsbrief voor de nieuwbouw op het gemeentelijke Sportpark aan de Lageweg. De nieuwsbrief verschijnt onregelmatig, zodra er een mijlpaal wordt bereikt houden we jullie op de hoogte!
Bouwvolgorde in de aankomende periode Graag vertellen we wat over het bouwtraject in de aankomende periode. We starten met het uitzetten van het nieuwe gebouw op het Sportpark. Vervolgens brengen we damwanden aan. Daarna wordt de plaats waar de sporthal komt ontgraven en begint het heiwerk. Hierna wordt het beton van de kelderbodem en wanden gestort. Dit is allemaal goed te zien in een mooie animatie die te vinden is op de site van voetbalvereniging SJC.
Feestelijk moment In verband met de uitbraak van het coronavirus, waardoor we helaas niet samen kunnen komen, wordt op een later moment een feestelijk moment georganiseerd, waarbij we de start van de bouw samen vieren.

Klik hier voor het animatiefilmpje.