Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Nog geen vrijwilliger? Laat je club niet in de kou staan!

We zitten om jou te springen!

Op dit moment is er een nijpend gebrek aan vrijwilligers. Het is regelmatig het geval dat er in de bar- en keukendienst geen bezetting is. Ook bij de commissiekamer is het soms zo mager qua bezetting dat we niet kunnen functioneren. Dat is met een vereniging van meer dan 1100 leden eigenlijk nauwelijks voor te stellen: toch is het zo.
Bar en keuken. Zonder vrijwilligers stopt alles.

Kantinedienst:
Als er geen bezetting is voor de bardienst of de keuken kan deze niet open. Kortom: we hebben je nodig. Bovendien: het is leuk om te doen!
Aanmelden kan via vrijwilligerszaken@vvsjc.nl, Nicolette Lakerveld of Petra de Bruin.

Commissiekamer
Wat de Commissiekamer is is misschien niet bij iedereen direct bekend. Wat houdt die taak in? Op zaterdag ontvang je bezoekende coaches en scheidsrechters, zorgt dat ze weten welke kleedkamer ze moeten hebben, geeft ze de sleutel enzovoort. Een leuke klus, nog leuker als je het samen doet! En belangrijk: je bent het visitekaartje van onze club als gastheer of gastvrouw. Als de Commissiekamer niet bemand is, is de vereniging "de facto" gesloten. Meld je aan via vrijwilligerszaken@vvsjc.nl of via Aat Wortman of Rob Hoogervorst.