Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Westlandia en SJC in evenwicht in oefenwedstrijd

Zaterdag speelde SJC een oefenwedstijd tegen rkvv Westlandia. De Westlanders, die in het landelijke nieuws kwamen door hun succesvolle jeugdopleiding, komen uit in de 4e divisie B en bezetten daarin met 18 punten de elfde plaats.
 
SJC begon met Timo Ruigrok, Puck Postma en Tom Duindam in de basis. Zij bleken voldoende hersteld van blessures die hen recentelijk nog beperkten in spelen en trainen.
Beide ploegen begonnen behoedzaam aan de oefenpot en zochten weloverwogen naar mogelijkheden. 
 
Na een kwartier moest Kevin Schelvis handelend optreden om een vroege Westlandse treffer te voorkomen. Veel grote kansen deden zich niet voor en SJC kreeg een eerste mogelijkheid via Wesley Haasnoot. De laatstgenoemde maakte kort voor de rust wel de aansluitingstreffer nadat Westlandia via Zion Valies en Hidde van de Arend al een 2-0 voorsprong had genomen.
 
Met die 2-1 stand kwamen beide teams na de thee gewijzigd in het veld. Keeper Lex Hoogervorst vierde zijn rentree.  Samen met Kevin Schelvis bleven ook Puck Postma en Tom Duindam in de kleedkamer achter en voor hen kwamen Max de Haas en Martijn van Trigt. Vervolgens kwam Ralph van Oosten aanvoerder Timo Ruigrok vervangen.
 
De wedstrijd was voor beide teams natuurlijk een gecontroleerde herstart, na de onderbreking door de feestdagen. En erg opwindend en spannend bleek daardoor het niet echt. Lex Hoogervorst bleek  voldoende hersteld van zijn meniscusblessure, kon een paar maal zijn kwaliteiten tonen, en lijkt klaar om nu heel intensief te gaan trainen. 
 
Trainer IJzendoorn gaf na een uur ook speeltijd aan Aaron Koeman en Timo Heemskerk, waardoor Koen van der Meij en Mark Turk de welkome warme douche konden gaan nemen. En het was Timo Heemskerk die een geboden kans met zichtbare passie verzilverde: 2-2. Een eindstand die volledig paste bij deze oefenwedstrijd. 
 
Voordat de selectie op trainingskamp gaat in Torremolinos is er dinsdagavond om 20.00 uur nog een oefenwedstrijd tegen Valken ’68. De herstart van de competitie is op zaterdag 20 januari met voor SJC een uitwedstrijd bij Alphense Boys.
 
 
Kevin schelvis (45 Lex Hoogervorst), Sven Wisselink, Jelle van Went, Jordy Groot, Puck Postma (45 Max de Haas), Timo Ruigrok, Mark Turk (60 Timo Heemskerk), Chris Hoogervorst, Wesley Haasnoot, Tom Duindam(45 Martijn van Trigt) en Koen van der Meij (60 Aaron Koeman).