Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

onderlinge trainingswedstrijden lagere senioren

Gisteren zijn alle recreatieve senioren tot en met 26 jaar benaderd om dit weekend onderlinge 7 tegen 7 trainingswedstrijden te spelen. De spelers hebben het volgende bericht ontvangen.

Beste SJC’er op de frisse leeftijd tot en met 26 jaar,
 
Gefeliciteerd. Je mag weer voetballen. De Rijksoverheid heeft deze fantastische scheidslijn ingesteld en jij valt daarbinnen. Dat is mooi, zeker als je hele team onder 27 jaar is en je weer lekker met elkaar kunt trainen. De praktijk is dat een aantal voetbalteams ‘in tweeën worden gesplitst’. Een aantal mogen wel voetballen maar een flink aantal ook niet. Via deze mail wil ik naar een oplossing toewerken.
 
Voor de spelers van teams die in zijn geheel onder 27 zijn: we willen in het weekend graag 7 tegen 7 spelen met alle senioren die weer mogen. Zouden jullie het formulier daarom ook willen invullen? 
 
Voor de spelers die onder 27 zijn maar geen team hebben om bij aan te sluiten: met het formulier kun je aangeven dat je wel wilt trainen. Dan zoeken we een plek waar je bij kunt aansluiten. Daarnaast willen we in de weekenden 7 tegen 7 organiseren. Ook daar kun je je interesse voor opgeven.
 
Wat betreft het 7 tegen 7: we peilen hiermee de animo. Teamvorming gebeurt op de dagen zelf en is natuurlijk afhankelijk van de opkomst. Hopelijk lukt het al om komend weekend iets te regelen - ik zal morgenavond iets mailen over of dat is gelukt. Alvast dank aan Bas Schutter en Thom Raaijmakers die hebben aangegeven te willen helpen bij de organisatie. Hoe meer hoe beter!
 
Link naar het formulier:
https://forms.gle/sngPxDcBRjTDZ5r3A
 
Wat opmerkingen:
Onder 27: we sturen deze mail naar iedereen die na 1994 is geboren. Houd je gewoon aan de restrictie: ben je 27, doe dan nog niet mee. Breng SJC niet in de problemen. Eventuele boetes of gevolgen zijn op rekening van degene die als persoon de regels overtreed.
Vanuit de overheid is het advies: neem een legitimatie mee. Ik weet niet of ze gaan controleren, maar de praktijk leert dat handhaving regelmatig een bezoek brengt aan SJC.
Nog een gevalletje: hou het netjes. Op doordeweekse trainingsdagen pakt iedereen om 20:45 in en gaat richting huis. Het complex moet om 21:00 dicht zijn en degene die afsluit moet dan ook weer thuis op de bank zitten. Hangen op het complex doen we ook niet, er wordt alleen getraind.
Daarnaast moeten we met elkaar zorgen dat er in het weekend ‘handhaving’ is. Dat betekent in de praktijk dat er iemand met een hesje bij het hek moet staan om te zorgen dat er geen ongewenste personen naar binnen komen. Zullen we dit met z’n allen oplossen? 
Tenslotte: het is doordeweeks druk op de vereniging, rommelig met zo’n avondklok en we proberen ad hoc nu iets te regelen. Conclusie: er gaat ongetwijfeld iets mis. Laten we met z’n allen een ontspannen houding aannemen en vooral zorgen dat we weer kunnen voetballen. 148 spelers die 'te oud' zijn, zijn jaloers op jullie…
 
Groeten,

Tomas
Wedstrijdsecretaris lagere senioren