Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Ook Markt Turk verlengt bij SJC

Terwijl we in een belangrijke fase in de huidige competitie zijn beland, sorteert men bestuurlijk vooruit om het komend seizoen. Daarover kan nu worden gemeld dat ook ras -SJC’er Mark Turk heeft besloten ook voor volgend jaar als selectiespeler actief te blijven.
Mark zegt daarover: ‘Eerlijk gezegd heb ik getwijfeld  of er volgend seizoen voor mij een acceptabele rol is weggelegd. Het vertrouwen vanuit Marcel en de TC en gesprekken met medespelers hebben mij er uiteindelijk toe doen besluiten om bij SJC te blijven voetballen.’

IJzendoorn had al eerder gezegd dat hij Mark Turk wel degelijk zag als een van de middenvelders in zijn selectie voor volgend seizoen. Waar hij overigens met geduchte concurrentie te maken zal krijgen. Maar hij heeft inmiddels met zijn onverzettelijkheid en met teamspirit zijn sporen verdiend. En natuurlijk heeft Mark door zijn intensieve manier van spelen altijd wel een streepje voor bij de SJC -supportersgroep.
Hij zal in de selectie ook weer samen kunnen optrekken met Stef van der Zalm. Na een periode in de zaterdagafdeling gaf hij deze week ook aan vol te willen gaan voor een terugkeer in de selectie .