Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Oplevering nieuwbouw verwacht op 1 februari 2022

Oplevering nieuwbouw verwacht op 1 februari 2022

Vandaag heeft het bestuur van SJC van de gemeente Noordwijk de toegezegde brief ontvangen over de nieuwe opleverdatum van de nieuwbouw. Het bestuur en de bouwcommissie zijn verbijsterd over de nieuwe opleverdatum van 1 februari 2022. Ja u leest het goed 1 februari 2022.

Met vertraging van 3 maanden had de bouwcommissie wel rekening gehouden naar aanleiding van de berichtgeving vanuit de gemeente van begin april. In de berichtgeving op de website van 2 april was al aangegeven dat de feestelijke opening in september niet meer mogelijk was. Toen was nog wel de verwachting dat in december 2021 de konijnenveiling van SJC voor het eerst in ons nieuwe verenigingsgebouw gehouden kon worden. Dit is helaas niet het geval.

De verlate oplevering heeft enorme consequenties voor SJC. In de eerste plaats voor al onze leden, het kamperen op ons eigen complex wordt met bijna een half jaar verlengd. Maar ook financieel heeft deze verlate oplevering fikse consequenties voor SJC. Het schrijven van de gemeente geeft ook nog niet de duidelijkheid wanneer het nieuwe hoofdveld bespeelbaar is, zodat de ergste ruimtenood op ons complex verminderd kan worden. Het zal weer veel van het improvisatievermogen van de SJC organisatie vragen, waarbij zeker de wedstrijdsecretarissen aan de bak zullen moeten.
 
Bestuur en Bouwcommissie SJC

Klik hier voor de ontvangen brief van de gemeente Noordwijk