Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Partou 4 tegen 4 toernooi programma

Vorig jaar is het Partou 4tegen4 Toenooi na een afwezigheid van 4 jaar door corona en nieuwbouw herstart. Aanstaande woensdag 12 juni is de editie 2024 en het belooft opnieuw een spektakel te worden. Op deze pagina vind je de laatste info. De organisatie staat nagenoeg en we zijn met de laatste puntjes bezig. Bijgesloten PDF bevat het wedstrijdprogramma.
 
Het toernooi wordt 12:45 officieel geopend vanaf het bordes. Het zou fijn als de kinderen uit de groep 3/4 tussen 12:30 en 12:45 zich verzamelen voor het bordes. Op de plattegrond is dat de plaats met EHBO aangegeven.
 
Nieuw dit jaar is dat het toernooi op de wedstrijddag te volgen is in Tournify via de volgende site www.tournify.nl/live/partou4tegen4 of in de app onder 'Partou 4tegen4.
 
De globale tijdslijnen kunnen we echter al delen:
Groep 3 / 4: vanaf 13 uur, waarbij de finale waarschijnlijk wordt gespeeld om 16:00 voor de meisjes en 16:10 voor de jongens.
Groep 5 / 6: vanaf 15 uur, waarbij de finale waarschijnlijk wordt gespeeld om 18:00 voor de meisjes en 18:10 voor de jongens.
Groep 7 / 8: vanaf 17 uur, waarbij de finale waarschijnlijk wordt gespeeld om 20:00 voor de meisjes en 20:10 voor de jongens.
 
Verder zijn de volgende dingen belangrijk:
 
Voetbalschoenen zijn niet toegestaan.
 
Elk team kan vooraf een envelop met de oorkondes en vaantjes in de kantine ophalen. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen is het handig dat dat door 1 persoon per team gebeurt.


Klik hier voor het programma