Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Planning ingebruikname nieuwbouw

Afhankelijk van de uitkomst van het kort geding  gaat SJC vanaf maandag 11 april starten met de verhuizing naar de nieuwbouw. En wordt vanaf het weekend van 23 april de nieuwe huisvesting in gebruik genomen.
 
Op hoofdlijnen ziet de verhuizing er als volgt uit:
  • Eerste verhuisweek: week van 11 t/m 15 april. In deze week gaan we de voorbereidingen treffen voor de verhuizing. SJC en haar leveranciers zijn dan vooral bezig in de nieuwbouw om dit gebruiksklaar te maken. Te denken valt dan aan het aanbrengen van beeld- en geluidsinstallaties. Daarnaast zullen spullen die al verhuist kunnen worden naar de nieuwbouw verhuizen.
  • Weekend van 16 t/m 18 april (paasweekend). Dit is het laatste weekend dat de tijdelijke huisvesting wordt gebruikt.
  • Tweede verhuisweek; week van 19 t/m 22 april. Deze week starten we met alle voorraden over te brengen naar de nieuwbouw. Al het bestelde meubilair wordt afgeroepen en de tijdelijke huisvesting wordt leeg gehaald. Dus spullen die een nieuwe bestemming krijgen kunnen dan worden opgehaald. En alle overige spullen worden afgevoerd. SJC moet maandag 25 april de tijdelijke huisvesting leeg opleveren.
  • Weekend van 23 en 24 april: In dit weekend gaat SJC het clubhuis en de kleedkamers voor het eerst gebruiken. 
  •  
Het zal duidelijk zijn dat vooral in de week na de Pasen er heel veel werk moet worden verricht. Als voorbeeld. Al het meubilair wordt afgeleverd bij de voordeur en zal door SJC zal het zelf naar de 1e verdieping moeten brengen. De verhuiscommissie is bezig hier een draaiboek voor te maken. Dus er zijn veel vrijwilligers nodig, en dan niet alleen in de avond, maar zeker ook overdag. Met de vrijwilligers die zich al hebben opgegeven wordt komende week contact opgenomen. Wil je ook  een bijdrage aanleveren meld je dan aan bij verhuiscie@vvsjc.nl.
 
Bouwcommissie en bestuur SJC