Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Pokerkampioenschap van SJC!

Op vrijdag 7 juni opent SJC haar deuren voor een unieke pokeravond, waar iedereen uit Noordwijk kan genieten van een avond vol strategisch spel en opwinding. Dit toernooi creëert een unieke gelegenheid voor bestaande leden om elkaar beter te leren kennen in een andere setting en voor nieuwe mensen om kennis te maken met onze sportvereniging. Hierom is ook iedereen welkom! 

Het beste van alles is dat iedereen gratis kan deelnemen, ongeacht ervaring of vaardigheidsniveau. Het evenement biedt een kans voor spelers van alle niveaus om hun vaardigheden te testen, nieuwe vrienden te maken en misschien zelfs een leuke prijs te winnen. Let op: deelname aan het pokertoernooi is alleen mogelijk voor personen van 18 jaar en ouder. 

Prijzenpot van €200,- !

De deelnemers maken kans op een prijzenpot die de spanning en opwinding van het evenement verhoogt! Met €200 aan prijzengeld op het spel, inclusief fantastische beloningen voor de beste spelers, is er geen betere tijd om je pokerface op te zetten en mee te doen aan de actie. Meedoen draait met name om de gezelligheid en het samenkomen in de kantine.

 Inschrijven kan door op deze link te klikken.