Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Presentatie: Frank Godijn

Leeftijd:        60 jaar

Clubs:           Foreholte en nu SJC

Functie:        Verzorger/Sportmasseur

SJC-staflid : 2023

Frank Godijn is een echte Voorhouter, woont daar met zijn vrouw, en tevens groot voetbalfan, Sonja en het gezin kent twee zonen, Kay (28) en Nick (24). In het dagelijks leven is hij regionaal accountmanager bij Bosch Brandmeldsystemen.

Frank trapte tot de C-jeugd in het rood-witte shirt tegen de bal. Hij was daar niet minder dan 16 jaar vrijwilliger, deed o.a. de scheidsrechterscursus, bracht het geleerde in praktijk op de Voorhoutse velden en maakte daarna als grensrechter van Foreholte 1 kennis met de huidige SJC-trainer Marcel IJzendoorn. Onder andere die relatie heeft erbij gedragen dat hij nu actief is bij SJC en maakte hij deel uit van de begeleidingsstaf die hij zeer waardeert en een hechte eenheid noemt.

Zijn taak in de begeleiding is dus verzorgen, begeleiden en adviseren van de al of niet geblesseerde spelers. Dat neemt wekelijks ruim 11 uur van zijn tijd in beslag.

Tijdens de wedstrijden zit hij natuurlijk op de bank waar hij volgens eigen zeggen fanatiek meeleeft met de spelers in het veld. Daarbij kan hij soms heel spontaan reageren op de beslissingen van de scheidsrechter indien deze naar de mening van Frank de spelregels op een verkeerde manier toepast. Hij bekend dat hij hiervoor in het verre verleden wel een rood kreeg voorgeschoteld (die later werd geseponeerd). Maar dat hij daar nu verstandiger mee omgaat.

Speciale doelen op sportief gebied stelt hij niet maar hij wil voorlopig actief blijven tussen

de jonge voetballers.