Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Presentatie: Joep Kokkelkoren

Joep Kokkelkoren
 
Leeftijd:              24
Positie:              Links achter 
Favoriete voet:  de fluwelen linkse
 
Joep Kokkelkoren, weer zo’n echte SJC die vanuit de eigen jeugdopleiding komt en inmiddels van vaste waarde is in het tweede elftal. Gewaardeerd door trainers Arjan van der Linden en Sjaak Roos. De twee steunpilaren bij de 2e selectie die Joep enorm waardeert.
En trainen met en en zijn maten doet hij dan ook graag, met passie en meestal heel serieus. Maar benadrukt hij met een alleszeggende lach om zijn mond: ‘Daarbij ben ik per definitie altijd in voor een dolletje’
 
Als linksachter heeft hij zich inmiddels ontwikkeld van vaste waarde. Met zijn, zoals hij het zelf noemt ‘mijn fluwelen linkse’. Daarmee verraste hij meerdere keren vriend en vijand, maar vooral ook de doelman van een aantal tegenstanders, door met een afstandsschot te scoren.
 
Als hij zelf niet speelt is hij een trouwe supporter van SJC 1 en met de BWA zorgde hij al vaak voor de broodnodige steun. Daar ziet hij, zegt hij met een weer dezelfde veelzeggende glimlach, dat Jordy Groot nadrukkelijk roet in het eten blijft gooien bij Joep ‘s doelstelling om linksachter van het vlaggenschip te worden.
 
Als we hem vragen naar het mooiste moment in zijn nog jonge carrière antwoordt hij ad rem: ‘Dat komt eraan!’ Daarbij doelend op een mogelijk kampioenschap plus de bijbehorende promotie, waarvoor SJC 2 nadrukkelijk in de race is. En waar het hele team naar blijkt uit te kijken.
Niet onvermeld mag blijven dat zijn moeder, die maar heel weinig wedstrijden overslaat, zonder meer zijn trouwste supporter is.