Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Presentatie: Joep Wunderink

Joep Wunderink
 
Leeftijd :            21 jaar
SJC:                  van 4  dus 17 jaar
Positie:              middenveld  6
Favoriete voet : rechts 
 
Hij is een nog een jonkie maar ook een ‘ervaren’ speler in het 2e elftal van SJC.
Joep heeft volgens de kenners zeker nog potentie om een stapje te maken. Dat hij talentvol is heeft hij met regelmaat laten zien in de belangrijke wedstrijden die het 2e elftal dit seizoen heeft gespeeld. Daarbij maakt het team gebruik van zijn ‘aangeboren’eigenschap om voorop te willen gaan en leiding te kunnen geven. 
Joep, in het dagelijks leven accountmanager, zegt over zichzelf: ‘Ík leg de lat heel hoog en ik ben echt altijd prestatiegericht. Maar het gaat natuurlijk ook om plezier en ons team wil presteren maar is daarnaast een hechte vriendengroep. Hij stelt vast dat het elftal onder leiding van Arjan van de Linden en Sjaak Roos is gegroeid en ondanks het recente verlies tegen Ter Leede 3, blijft hij geloven in het behalen van het kampioenschap. En daarbij is intensief trainen van belang. En trainen doet Joep Wunderink, naar zijn zeggen, het liefst heel intensief.
 
Joep spreekt van een goede ontwikkeling rondom het tweede elftal en de doorstroming van de SJC-talenten. Hij meent dat deze talenten goed presteren op niveau van de reserve 1e klas. Wat mede het gevolg is van de positieve invloed van trainer/coach Marcel IJzendoorn.
Waar de laatste, als we hem erover spreken, overigens wat kritisch lijkt en spreekt over er niet alles uithalen. De trainer meent dat als dit SJC-talent zijn nonchelance een beetje opzijschuift en er met absolute wil, ervan af nu vol voor zou durven gaan, er voor hem in de toekomst zeker een plekje in de hoofdmacht te verdienen valt. 
Voetballen was in het gezin Wunderink altijd al een favoriete bezigheid en zijn vader was, ooit actief bij het Leidse Roodenburg. Waarbij hij nog samen met diezelfde Marcel IJzendoorn in de A-landelijke jeugd heeft gespeeld.
Voor Joep en zijn team komt nu een spannende tijd met kansen om aan het eind van het seizoen met het team de kampioensschaal officieel in ontvangst te kunnen nemen.