Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Presentatie Lex Hoogervorst

Leeftijd:                   19
Clubs:                      Lex  Hoogervorst
                                 is zijn hele voetballeven al lid van SJC
 
Positie:                     Keeper
Favoriete Voet:         Rechts
 
 
 
Noordwijker Lex Hoogervorst stelde zich op jonge leeftijd al een bijzonder doel. Wat zou het mooi zijn indien hij ooit in het eerste van SJC het doel zou mogen verdedigen en dat Opa Leo van der Weijden dat zou kunnen zien. Inmiddels weten we allemaal dat hij deze doelstelling heel snel heeft waargemaakt. Lex Hoogervorst bewijst alweer 2 seizoenen dat hij van grote waarde kan zijn voor zijn team. De recente bekerwedstrijd tegen Gemert is een van zijn meest mooie ervaringen geworden. Dat hij met het stoppen van de eerste penalty tijdens de strafschoppenserie beslissend kon zijn was voor hem een droom die uit kwam.
 
De doelman van SJC is nog steeds leergierig, niet echt een trainingsbeest maar wel degelijk bereid om hard te werken aan verbetering van prestaties. Hij zegt ronduit al veel te danken te hebben aan de begeleiding van de technische staf en van  Richard Harteveld in het bijzonder. En over trainer IJzerdoorn zegt hij: “Je moet het maar aandurven om je vertrouwen te geven aan een ventje van 17 jaar en hem die kans te geven.
 
Lex  praat met respect over zijn vader Richard die heel veel tijd besteed en bergen werk verzet in het begeleidingsteam. Tijdens trainingen en wedstrijden is de vader-zoon verhouding die van speler tegenover begeleiding. Maar natuurlijk brengt het ook wel iets extra’s. Net zoals  de speciale supportersgroep die hun aanwezigheid altijd goed laten merken wat de doelman zeker extra stimuleert..
 
Lex Hoogevorst meld recent tot zijn grote teleurstelling,  dat de tegen Gemert opgelopen blessure een tegenvaller is die een snelle terugkeer onder lat en dus ook meespelen tegen Willem II onmogelijk maakt. De meniscus blijkt  opnieuw gescheurd en een hersteloperatie is noodzakelijk.
 
Maar hij zit niet stil want vanaf deze week is hij in afwachting van de oproep voor een hersteloperatie, extra mankracht in de staf en assistent van de materialenmanager Sipko van Zundert.