Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

presentatie Justin Vink

Leeftijd:                            24
Clubs:                               SJC, Vv Noordwijk
Positie:                             leider , lid van de staf
SJC-lid vanaf:                  toen hij 7 jaar was.


In de verenigingsorganisatie neemt de staf rondom de selecties een meer dan belangrijke plaats in.
Justin Vink is met zijn 24 jaar een van de jongeren in de technische staf van SJC. Hij is  assistent- elftalleider. En jij toont zich altijd bereid zich in te zetten op de plekken waar dat even noodzakelijk is.
 
Al vanaf zijn 7e jaar is hij bij SJC en inmiddels een vertrouwd gezicht. Wel was er ook nog een uitstapje was naar de Duinwetering. Inmiddels is hij alweer jaren nadrukkelijk aan de Lageweg te vinden want het SJC-DNA is diep geworteld. Hij erfde het van zijn opa die volgens hem bekende en voor sommige een beruchte Noordwijker was. Met trots laat Justin de foto zien waarop Opa Vink een plek inneemt tussen de stoere voetbalmannen die, met de armen over elkaar, trots poseren voor de fotograaf.
Justin noemt zichzelf een vechter en een uiterst gemotiveerd staflid. Hij  zet zich nadrukkelijk in om SJC ook op een eigentijdse manier op de huidige sociale media te presenteren, zoals bijvoorbeeld op instagram. Hij voelt zich erg thuis tussen de huidige generatie SJC-ers en hoopt zich nog zo lang als mogelijk te kunnen inzetten voor de club. Zijn ervaringen in de staf zijn uiterst positief. Zoals hij ook heel positief is over de betrokkenheid van de sponsorgroep.
 
Meer dan tevreden is hij over de trouwe supporters van SJC en dan  met name met de groep jeugdigen die zich laten gelden als de Black White Army. Hij ervaart het soms wel eens ongemakkelijk, vooral als de groep bezig is de grenzen van het toelaatbare op te zoeken. Maar Justin  zegt er nadrukkelijk achteraan: ‘ het is voornamelijk bijzonder leuk, zeker tijdens en na de wedstrijd voor de spelers.’  Want vanuit die spelersgroep ervaart Justin de waardering  voor BWA en de openlijke steun. 
 
Hij benadrukt tenslotte nog zijn waardering voor Marcel IJzendoorn: ‘Een mooi mens, met een eigen kijk op diverse zaken die ook van invloed zijn op mij en op mijn eigen visie’.